Print and Play játékok gyerekeknek!

Print and Play játékok gyerekeknek!

Te is jobban örülsz, ha a gyerekek társasoznak, ahelyett, hogy a telefont nyomogatnák?

Mi is erre bátorítunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Sőt tudunk rá egy remek megoldást: Print and Play játékok!

Jól gondolod, ezek azok a játékok, amelyeket digitális formában is közzétesz a kiadó, vagy a fejlesztő azért, hogy mi otthon könnyedén kinyomtathassuk és játszhassunk velük. Kiváló megoldás ez arra az esetre, amikor vásárlás előtt jól kipróbálnál néhány új társast. 

Ti is játszanátok otthon pár játékot, mielőtt vásárlásra adjátok a fejeteket? Nagyon helyes, mi is erre bátorítunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, mi pedig küldünk neked pár igazán izgalmas, ingyenesen letölthető társast, hogy kipróbálhasd őket DIY verzióban.

 

Listánkon olyan játéknevek szerepelnek, mint a Dobble, a Concept és a Concept Kids, a 10 by 10, Love Letter, 12 Patrols, Fruit Salad, Ladders és az I Spy.

Szép kis vegyes lista, amelyben ott a felcsapós-lecsapós, de nem becsapós, pártalálós Dobble, ami kirándulásokon, hétvégi estéken sokszor előkerül, és első kör után felrázza a legfáradtabb társaságot is!

A Concept is egy remek asszociációs játék, főszerepben a logika és a fantázia, egy fő cselekményszállal: feladványokat kell megfejteni képek segítségével. Két egymás mellett ülő játékos mutogatással, a táblán levő képek segítségével segíti a többieket a feladvány kitalálásában. Gyerekeknek szánt verziója, a Concept Kids: Állatok, amelyben a lurkók 110 állat kitalálására vállalkoznak. A kicsik játéktábláján különféle állati tulajdonságokat ábrázoló képek vannak, amelyekkel rávezethetik a kis pajtásokat, szülőket a kitalálandó állatra. Nem tudsz olvasni? Nem is kell! A Concept Kidsben csak az együttműködésre és az asszociációs képességedre lesz szükség!

Ha „belelapoznál” a Szerelmes levélbe (Love Letter), mielőtt még élesben megszereznéd, akkor ezt most digitálisan is megteheted.

A játék a kockázatvállalásról, a játékosok kiejtéséről és Anett hercegnő kegyeinek elnyeréséről szól. Célod eljuttatni egy szerelmes levelet Anett hercegnőnek, miközben próbálod kiejteni a többi esetleges kérőt a versenyből. Addig folytatódik a kiesős játék, ameddig csak egyetlen játékos marad. Neki sikerül eljuttatni a szerelmes levelet a hercegnőhöz. Te leszel az vajon?


Ne feledd, iratkozz fel hírlevelünkre, és cserébe egy egész játszószobát berendezhetsz a kinyomtatott társasokkal! 

Hogy megéri-e? Egyértelműen!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.