Március 1 és 31 között minden 300 lej feletti ONLINE rendelés mellé ingyen ajándékot adunk! Nézd miből választhatsz:

Akcióban az AXIO!

Reiner Knizia a bankszektorban dolgozott Phd-t szerzett matematikából majd kiadott több mint 700 játékot. Na persze ez nem egy rövid történet. Hosszú ideig dolgozott ezen a teljesítményen és ez a garancia arra, hogy a játék amit ő tervez az egy örökzöld jó családi játék. Az AXIO egy 1 és 4 személy között játszható absztrakt játék.

V-Cube 3 profi versenykockák.

Aki már komolyabban foglalkozott Rubik kockákkal biztos hallott a görögországi V-Cube gyártóról akik saját licensz alapján készítik a kockáikat. Ezek nagyon jó minőségű versenykockák.

Érdekesség: tudtad, hogy ők voltak azok akik előszőr 5x5 -ös kockát gyártottak?

Van 1 perced egy párbajra?

Ha a nap 24 órájában játszanátok folyamatosan és négyszer olyan lassan oldanátok meg egy kört mint a legutóbbi versenyünk nyertese és minden körben új variánst dobnátok, akkor 115 napig kellene játszatok, hogy újra ugyanahoz a feladványhoz érjetek. Hány feladvány van benne? (Szöveges feladat második osztály). Az első parti hosszabb lesz 15 másodperccel mert kb. ennyi a szabály tanulási idő. Egyszerűen imádjuk!

Szabályzat

  • Jelen akció március 1 és 31 között tart
  • az ajándékba adott termékek készlet hiány esetén bármikor változtathatók a kampány ideje alatt
  • ajándék választható bármilyen 300 lej feletti rendelés esetén
  • kizárólag csak a játszma.ro-n feltett rendelések esetén érvényes az akció
  • amennyiben a vásárló a felhasználási feltételekben megadott időintervallumon belül barmilyen indokkal eláll a rendeléstől teljesen vagy részlegesen (visszaküldi a terméket), köteles visszaküldeni az ajándékba kapott terméket is vagy annak ellenértékét kompenzáljuk a visszaküldendő összegből.