Első ok, hogy ne gyere el a Társasjátéknapokra

A gyerek olyan jól szórakozik a számítógépen minek zavarnám?"Pistike jó gyerek. Főleg mióta reggeltől estig a számítógépen lóg. Tegnap még enni sem volt hajlandó velünk, inkább bevitte a pörköltet a gép elé. Később pedig vendégeink érkeztek és fiam behajtotta az ajtót, mert zavartuk. Jópofa kölyök. Biztos programozó lesz belőle, ha hét évesen ennyit számítógépezik.

Társasjáték??? Nem gondolja senki komolyan, hogy társaságba visszük. Ott ki tudja, miről beszélgetnek majd, meg aztán a közösségnek van egy csomó hátránya is: infulenza. Persze, szoktassam rá valami olyanra, amivel délutánonként nyaggathat, hogy "APA, APA, gyere, játssz velem!". Ha majd felnő az lesz a legszebb emléke amikor megkapta tőlem a Zombigyilok 3. kiadását. Ez az én legédesebb emlékem is. Amíg játszott, nézhettem nyugodtan a híradót." -- Pistike apukája

Remélem, mindenki egyetért azzal, a boldog család együtt tölti idejét. Pistikéék nem vesznek részt a Társasjáték napokon. Hát ti? Keressétek a Játszma.ro standját, vesézzük ki ezt a Pistikés témát!

Olvass a Társasjáték napokról!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.