Részt vettél a Játéktanyán?

Ez szuper hír, ugyanis van számodra egy meglepetésünk!

Iratkozz fel hírlevelünkre

és megajándékozunk téged egy kuponkóddal, amelyet ha használsz, 25% kedvezményt kapsz termékeinre! Figyelem, a kuponkódot augusztus 31-ig tudod felhasználni és más kuponkódokkal nem vonható össze.

Iratkozz fel most, és máris küldjük email-ben az ajándékodat!

Részt vettél a játéktanyán? Add meg az e-mail címed!

* indicates required

A Játszma.ro ezt a formanyomtatványt használva kapcsolatba lép Önnel, frissítéseket és marketing tartalmakat biztosít. Kérjük, tudassa velünk mindazt, amit szeretne hallani tőlünk:

Bármikor megváltoztathatja a döntését, ha rákattint a tőlünk kapott mailek láblécében található leiratkozás linkre, vagy kapcsolatba lép velünk a hello@jatszma.ro címen. Az Ön adatait tisztelettel fogjuk kezelni. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra. A lenti gombra kattintva elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.