A Tolki Játékos tanulás készlet az óvodás és alsó tagozatos gyermekek oktatására lett kifejlesztve. Az interaktív könyv azzal a céllal készült, hogy szórakoztató és izgalmas módon segítse elő az ismeretek elsajátítását. A könyvben olyan témákra fókuszálunk, mint a bevásárlás, a természet vagy épp a számok világa. A hangsúly azonban nem csupán az adott témakörre, hanem a tanulási folyamatra is kerül. A könyvet ugyanis úgy terveztük meg, hogy minél inkább interaktív legyen: az okostoll segítségével az egyes oldalakhoz tartozó ábrákhoz érintve, azok szöveges és hangos tartalmai érintésre aktiválódnak. Ezzel egy olyan játékos tanulás élményt biztosítunk, amely segíti a gyerekeket az ismeretek könnyebb elsajátításában, valamint szerepet vállal a gyermekek kognitív és szociális fejlődésében is.

Orszag jateka cimer

Ország Játéka díj nyertese az Interaktív játékok kategóriában!

Mi is a Tolki?

Egy oktató könyvsorozat ami egy interaktív tollal válik igazán izgalmassá.

Az elektronikus toll egyszerűen használható, így a gyerekek önállóan tudják használni. A könyvek gazdag hanganyagát szaktanárok és gyermekpszichológusok állították össze úgy, hogy mégis szórakoztatóak és sosem válnak unalmassá. Minden oldalon kvízjátékok várják az olvasókat, hogy megtudják, mennyit tanultak. Csak játsszatok és tanuljatok velünk!

Jatekos tanulas tartalma

Mit kell beszereznem elsőként?

A megoldás egyszerű: ha még nincs Tolki elektronikus tollad, akkor a készletet kell beszerezned, mivel a toll csak ebben található meg. A készlet tartalmaz egy elektronikus tollat és egy könyvet. A készletben talalható könyv a csomag címével megeggyező. Ha egyszer már megvásároltad a készletet, akkor bármely önálló könyvhöz használható az abban lévő toll. Ne habozz, szerezz be egy készletet.

Tolki konyvek

Ha már van Tolki elektronikus tollad, akkor bármelyik könyvet könnyedén megveheted! Ha pedig már vettél egy készletet, akkor minden könyvhöz használhatod a készletben lévő tollat. Könnyű és praktikus megoldás!

Tolki elektronikus toll

A Tolki elektronikus toll!

A Tolki interaktív hangoskönyvek különleges tollal használhatóak, amely sokoldalú eszköz. Nemcsak a könyvek hanganyagát játssza le, de más MP3 fájlokat is képes kezelni. A gyerekek hangot is felvehetnek és visszajátszhatnak vele, így saját beszélő képet készíthetnek. A tollhoz csatlakoztatható fülhallgató és 16 GB-os tárhelye lehetővé teszi, hogy dalok és mesék is elférjenek rajta a Tolki könyvek anyagai mellett. Az elektronikus toll feltölthető akkumulátorral rendelkezik, és minden szükséges töltő eszközt tartalmaz a készletben. A használata egyszerű, a gyerekek könnyen megtanulják a kezelését, így egyedül is hallgathatják a könyveket. Egy elektronikus toll beszerzése elegendő, mert minden jelenlegi és jövőbeli Tolki kiadványhoz tökéletesen illik. Minden könyv teljes hanganyaga pár kattintással letölthető.

Milyen korosztálynak alkalmas?

Az interaktív hangoskönyv egy elektronikus tollal működik, melynek segítségével óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek szóló előkészítő anyagokat kínálunk. A 3-7 éves korosztály számára készült anyag segít az új dolgok megértésében és tanulásában, miközben szórakoztató és interaktív élményt biztosít.

Tolki interaktiv foglalkoztato hangoskonyv

Az oldalak tematikus elrendezése

Minden könyv tematikusan van elrendezve, hogy segítse több fontos készség fejlesztését. Minden egyes oldal új ismeretekkel szolgál, mivel a gazdag tartalom biztosítja, hogy a gyerekek még a könyv többszöri végigjátszása és felfedezése után is felfedezzenek valami újat.

Tolki toll es fuzet

Változó nehézségű kvízek

Minden könyv végén az elektronikus toll öt véletlenszerűen kiválasztott kérdést tesz fel különböző témákból. Ha az összes kérdésre válaszolt, a toll meghatározza a helyes válaszok számát, és új kvízt indíthat, új, véletlenszerűen kiválasztott kérdésekkel. Az interaktív hangoskönyvek foglalkozási célokra tökéletes módja a készségek szórakoztató és interaktív módon történő fejlesztésének.

Tolki memoria jatekok

Nem csak könyvek, játékok is!

A beszélő memóriajáték új szintre emeli az ismert és népszerű játékfajtát! Nem csak vizuálisan, hanem hang alapján is tanulhatsz és játszhatsz. Többféle játékszabály közül választhatsz, így mindig változatos és izgalmas lesz az élmény. A 48 memóriakártyával és a Tolki elektronikus tollal egyedülálló módon fejlesztheted az azonosítási képességedet. Nem csak tanulsz, de közben szórakozol is!

 • Tolki jatekos tanulas konyvborito

  Játékos tanulás, angol nyelvkönyv 5-12 éveseknek

  A könyv összeállításánál gyermekpszichológus és nevelők segítségét kértük, hogy minél érdekesebb és hasznosabb legyen a kicsik számára.Az alábbi témákkal foglalkozik: család, étkezés, magyar ABC, évszakok, időjárás, öltözködés, orvosi rendelő és különböző foglalkozások, bevásárlás és számok, óvodai jelmezbál és mesék, családi kirándulás, közlekedés, járművek, óvodai játszótér, nagyszülők, vidéki élet, háziállatok. Az évszakokkal foglalkozó rész például kitér a szabadidős tevékenységekre, sportokra, népszokásokra is. A könyv minden oldalára magyar gyerekdal vagy mondóka került.

 • Tolki jatekosan angolul

  Játékosan Angolul,angol nyelvkönyv 5-12 éveseknek

  A Játékosan Angolul könyv a 5-12 éves gyerekek számára készült, de akár a nyelvvizsgára készülők számára is hasznos segítség lehet. A könyv és a hozzá tartozó hanganyag gazdag szókincset kínál, és arra összpontosít, hogy olyan szavakat és kifejezéseket használjon, amelyeket a mindennapi életben használnak az emberek. Nyolc témával foglalkozik, több mint 2200 szöveggel és hangfelvétellel. A könyv minden oldalán van magyar fordítás, de a kvízkérdések csak angolul vannak. A kvíz segít ellenőrizni a gyerekek szövegértési és értelmezési készségeit, és segít bővíteni a szókincsüket.

 • Tolki az emberi test

  Az emberi test, biológiai ismeretek 6-12 éveseknek

  Bemutatja a test szerkezetét és szerveinek működését, elmélyítve a fizikai és mentális egészség, valamint az egészséges táplálkozási, mozgási és pihenési szokások témáját. Az egészségügyi szakemberek és tanárok által kidolgozott könyv komoly tananyagot tartalmaz, és százak kvízkérdése mellett interaktív hangoskönyv formájában is elérhető. Az emberi test interaktív foglalkoztató hangoskönyv megvásárolható készletben (az elektronikus tollal együtt) vagy önálló könyvként (tehát az elektronikus toll nélkül) is.

 • Tolki vilagur

  Világűr, Csillagászati ismeretek 6-12 éveseknek

  A Világűr könyv bemutatja a világűrt és az űrkutatás múltját, jelenét és jövőjét. Minden oldalpáron egy összefüggő téma található, mint például a Naprendszer, az ókori és középkori csillagászok munkája, és az űrhajózás technikai fejlődése. Csillagászok és tanárok segítségével széles körű és komoly tananyagot dolgoztunk fel a könyvben. Az önálló tanulást segítve kvízkérdések százai is helyet kaptak .

 • Tolki dinoszauruszok

  Dinoszauruszok, Őslénytani ismeretek 5-12 éveseknek

  Fedezd fel a dinoszauruszok lenyűgöző világát! A könyv gyönyörű illusztrációi és bőséges hanganyaga segítségével megismerheted ezeket a csodálatos lényeket, amelyek évmilliókkal ezelőtt éltek a Földön. Kövesd végig a dinoszauruszok születését, aranykorát és kihalását is – amit egy hatalmas meteorit-becsapódás okozott. Könyvünk a legfrissebb tudományos kutatásokra épül, így minden ifjú és idősebb felfedező tanulhat belőle.

 • Tolki vilagatlasz

  Világatlasz, Földrajzi ismeretek 6-12 éveseknek

  A Világatlaszban megtalálható az összes ország fővárosa és nevezetességei. Ez a könyv segít a gyerekeknek fejleszteni térbeli tájékozódási képességeiket és memóriájukat, miközben játékosan veszik az akadályokat. Ismerjék meg bolygónkat, földrészeit, óceánjait és minden országát. A könyv illusztrációi könnyed stílusúak, de minden fontos nevezetesség tökéletesen felismerhető általuk. A Világatlasz valódi tudást ad.

 • Tolki allatok vilaga

  Állatok világa, Természetismeret 5-12 éveseknek

  Az Állatok Világa könyv élőhelyek alapján bemutatja az állat- és növényfajokat, érthető és szórakoztató magyarázatokkal, amiket a gyerekek imádni fognak. A könyv segítségével kiderülhet, hogy miként élnek az állatok, hogy mivel táplálkoznak, milyen szokásaik vannak, sőt még a hangjukat is meghallgathatják. A könyvben található kvízkérdések pedig segítenek ellenőrizni, hogy mit tanultak eddig. A fotorealisztikus rajzok, az állattani hangok és a magas színvonalú narráció rendkívüli élményt nyújtanak a gyerekeknek, amikor az állatok világában kalandoznak.

Tekintsd meg a teljes kínálatunkat!