Játszma történelem

Játszma történelem

Nem is tűnik olyan réginek, de bizony kijelenthetjük, hogy a Játszmának már történelme van. Így a kolozsvári üzlet nyitásával kicsit nosztalgiáztunk a csapattal és rájöttünk, hogy az első fizikai bolt nyitása óta, bizony nagyon sok változáson ment már keresztül ez a kis vállalkozás, ami két jóbarát és unokatestvér hirtelen jött ötletekén kapott életre.

Fiatalon és merészen indult útjára a Játszma, mit sem sejtve, hogy hova sodorja majd az élet. De mint mondani szokták: fiatalság bolondság. Aggodalmak nélkül és bátran indították el István és Gábor a Játszmát. És milyen jó, hogy megtették.

2012-ben nyílt meg az első fizikai Játszma üzlet a Caraiman utcában.

Akkoriban nagy lépés volt ez, hiszen magyar társasjáték vásárlása szinte lehetetlen volt Marosvásárhelyen. A termék kínálat eleinte így visszatekintve szegényes volt, de több volt, mint semmi. "Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli" 😜

De ez az állapot nem tartott sokáig. Egyre több címet sikerült beszerezni, egyre nőtt a termékkínálat és ezzel együtt jött a kiváló helység ajánlat is, aminek köszönhetően sikerült a Játszmát egy központi elhelyezkedésű üzlethelységbe költöztetni.

Így történt, hogy 2015-ben a Játszma elfoglalta új üzlethelységét a Posta utcában, Marosvásárhely központjában.

Egyre ismertebbé és közkedveltebbé nőtte ki magát a kis vállalkozásként induló Játszma. Egyre több szívünkhöz közel álló kliens vált hűséges vásárlónká. Családias hangulat uralkodott az üzletben, és ahogy nőtt a kliensek köre, úgy bővült rohamosan a termékpaletta is. Társasjátékok mellett, játékok és LEGO-k is helyet kaptak az üzletben.

De ahogy sokan emlékeztek rá, a hely kezdett kisebb és kisebb lenni. Játék játék hátán, vagy éppenséggel az üzlet előtt tömörült, mert már nem volt hely. Az új társasjáték címek rohamos tempóban jelentek meg a piacon és persze mi mindenből akartunk hozni készletre, hogy ti is hozzájuthassatok. Sokszor féltettünk is titeket, hogy nehogy egy társasjátéktorony rátok boruljon a szűkös üzletünkben.

A Játszma megnőtt. Kicsi volt az üzlet, sok volt az áru, nagy volt az álom.

2021 novemberében ismét költözésre adtuk a fejünket és egy nagyobb helységbe költöztünk. Itt kezdődött a jelenlegi Forradalom utcai üzletünk élete.

Örültünk az új tágas üzlethelységnek, a raktárnak és az új lehetőségeknek. Minket ismerve várható volt, hogy ez a tágas, ígéretes helység nem lesz sokáig üres. Nagyon hamar sikerült ezt a helyet is megtölteni társasjátékokkal, játékokkal, LEGO-val, könyvekkel... Minden kis zugát kihasználva mondhatjuk, hogy lassan kinőttük ezt is.

Itt van 2024 és újabb fejlődés, újabb változás. Kinyílt a második fizikai üzletünk Kolozsváron, a 1989. december 21. sugárút 7/9. szám alatt. Új munkatársakkal bővült a csapatunk (egyikük közülük régi kliensünk😊). Nagy lépés ez annak a kis üzletnek, aki 2012-ben még mit sem sejtve a jövő titkairól először kinyitotta a Játszma üzlet ajtaját.

Köszönjük nektek, hogy ezekben az években mellettünk voltatok, támogattatok. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg.

Köszönjük, hogy a Játszmát választottátok.

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.