Nem tudsz dönteni?

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Csapatunk olyan emberekből tevődik össze akik több éve ismerik már a társasokat. Vannak közöttünk aktív játékosok, anyukák, apukák, party arcok és ami közös bennünk, hogy mind szeretjük a társasjátékokat.

Készek vagyunk segíteni neked megtalálni a tökéletes társasjátékot.

Mit kell tenned?

Megkérünk adj meg minél több részletel, hogy a megfelelő ajánlattal tudjunk neked szolgálni.

Ehez adunk egy kis segítséget is:

  • Kinek vásárolsz?
  • Hány éves?
  • Van kivel játszon?
  • Egyszemélyes vagy többszemélyes játékot keresünk?
  • Tudsz-e pár játekcímet amivel eddig már játszott, esetleg megvan már neki?
  • Mennyit szánnál a játékra?

Kapcsolattartói űrlap

Rólunk 

A kezdetek

Két társasjáték rajongó elvégzi az egyetemet, nem talál munkát magának és úgy dönt, saját vállalkozásba kezd. Ez lenne röviden a mi történetünk kezdete, 2010 Vásárhelyén. Azóta a Játszma egy fontos névvé vált a helyi társasjátékos világban.

A családoknak

A társasjáték rajongóknak fontos szerep volt a Játszma növekedésében és örülünk, hogy idővel egyre több család nyitott a társasjátékok felé és az együtt töltött idő már a játszás örömével lett szinonima. Jó látni, hogy gyerekek felemelik fejüket a telefonról és egymás szemébe nézve játszanak.

A Jatszma egy innovatív társasjátékbolt, amely arra törekszik, hogy közelebb hozza egymáshoz a családokat és szórakoztatóvá tegye a játékos tanulást. Az a küldetés vezérel minket, hogy segítsünk az embereknek kapcsolatot teremteni a barátságos versengés és az oktató játék örömén keresztül. Egyedülálló értékteremtő ajánlatunk abban rejlik, hogy több mint 3000 olyan címet kínálunk, amelyek minden korosztály számára alkalmasak - a gyerekektől a felnőttekig, így mindenki számára van valami! Online a www.jatszma.ro oldalon és offline a Revolution (Forradalom) utca 17. szám alatt található üzletünkben is működünk, ahol tapasztalt munkatársaink személyre szabott tanácsokkal látják el Önt az új játékok felfedezésével vagy a szeretteinek szánt ajándékok kiválasztásával kapcsolatban. Víziónk az, hogy a játék szeretetét terjesszük Vásárhelyen, miközben minden korosztály és társadalmi réteg játékosát inspiráljuk...

Mi a véleménye a vásárlóinknak?