Rólunk

 

A kezdetek

Két társasjáték rajongó elvégzi az egyetemet, nem talál munkát magának és úgy dönt, saját vállalkozásba kezd. Ez lenne röviden a mi történetünk kezdete, 2010 Vásárhelyén. Azóta a Játszma egy fontos névvé vált a helyi társasjátékos világban.

A családoknak

A társasjáték rajongóknak fontos szerep volt a Játszma növekedésében és örülünk, hogy idővel egyre több család nyitott a társasjátékok felé és az együtt töltött idő már a játszás örömével lett szinonima. Jó látni, hogy gyerekek felemelik fejüket a telefonról és egymás szemébe nézve játszanak.

Komoly és oktató játék

Azontúl, hogy megoldást szeretnénk mutatni a felnőtteknek akik arra vágynak, gyerekeik kevesebb időt töltsenek a számítógép előtt, munkánk fontos része játékestek szervezése és az iskolai játékos tevékenységek is.

Megtaláljuk a számodra megfelelő társasjátékot

Ma több, mint 3000 címet ajánlunk gyerekek, kamaszok és felnőttek számára. Ugyanakkor a 10 éves tapasztalatunkra hagyatkozva segítünk megtalálni a kedvetekre való vagy az ünnepelt személynek megfelelő játékot akár online (www.jatszma.ro) akár a szaküzletünkben kerestek Forradalom (Revoluției) utca 17 szám alatt.