Jocumentar  – A Játszma saját rendezésű dokumentumfilmje - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Jocumentar – A Játszma saját rendezésű dokumentumfilmje

Hosszú, de annál lelkesebb heteket követően, büszkék vagyunk, hogy elérkezett a pillanat, amikor legújabb, szívhez szóló projektünket tárhatjuk a nagyközönség elé. Saját rendezésű  „Jocumentar” dokumentumfilmünkről van szó, amelynek premierjét a marosvásárhelyi Arta moziban láthatjátok 2021. augusztus 31-én, 19:00 órától.

A Jocumentar Románia első, társasjátékról szóló dokumentumfilmje, amelyben jó néhány, a társasjátékok területén szakértőnek számító vendéget szólaltatunk meg.

A film számos releváns kérdésre válaszol. Miért játszunk egyáltalán? Ki mit keres egy társasjátékban? Milyen pluszt ad egy designer a társasjátékhoz? Milyen tévhitek élnek a társasjátékokkal kapcsolatban? 

A több hónapon át rendezett filmünket valódi ajándéknak szánjuk. Akárcsak a társasjátékokkal, ezzel a dokumentumfilmmel is jót, építőt, kellemesen eltöltött szabadidőt, oktató szórakozási lehetőséget szeretnénk nyújtani az érdeklődőknek.

Filmünk az aktív társasjátékozókon kívül azokat is meg szeretné szólítani, akiket eddig valamiért elkerült ez a lehetőségekkel teli, csodálatos világ.

Játékboltok és klubok vezetői, designerek, tartalomgyártók, fesztiválszervezők járultak hozzá ahhoz, hogy ez a komplex filmanyag elkészüljön.

 

És hogy miért érdemes megnézned ezt a dokumentumfilmet?

- ebben a hobbiban tapasztalt, mérvadó személyek véleményét hallhatod

- hamar rájössz, milyen színes a társasjátékok világa és az általad ismert játékokon túl többezer más cím is létezik

- megismered, milyen sokszínű társaság ül le egy-egy játékasztalhoz

- választ kapsz olyan kérdésekre, amelyek benned is felmerültek

- kivesézünk pár gyakran emlegetett tévhitet

- ha csak most ismerkdsz a társasokkal, megismered a hasznos szórakozás egy számodra eddig új módját

- ha gyakorlott társasozó vagy, visszaigazolást kapsz arra, hogy mennyire jó és fejlesztő hobbit választottál

 

A belépés meghívásos alapú, és neked csak annyi a dolgod, hogy küldesz egy e-mailt a hello@jocozaur.ro címre, amelyben leírod a saját neved, és ha lesz meghívottad, kísérőd, az ő nevét is megosztod velünk. A helyek száma korlátozott, és a beérkezett regisztrációs e-mailek sorrendje szerint foglalhatók el. 

Találkozzunk augusztus 31-én a premier vetítésen!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.