Minden, amit tudnod kell a 2022-es Black Friday-ről – egy helyen!

Minden, amit tudnod kell a 2022-es Black Friday-ről – egy helyen!

Te, aki minden évben izgatottan várja, hogy kedvenc társasjátékait kedvezményes áron beszerezze, összegyűjtöttük neked a legfontosabb információkat. A Black Friday már így is igazi kincskeresésnek számít, ezért nem hagyjuk, hogy elvessz az információk rengetegében.

Mikor is lesz a nagy nap?

Na, ez az, ami egyelőre titok marad. Van viszont egy módja annak, hogy jóval előbb értesülj, így időben fel tudj készülni: ha feliratkozol a hírlevelünkre. ⬇️

Addig is, hogyan készülj?

A legjobb, amit tehetsz, hogy alaposan kiválogatod, hogy milyen új játékokkal szeretnéd bővíteni a kollekciódat, hozzáadod őket a kívánságlistádhoz, így a nagy napon sokkal könnyebb dolgod lesz.

Mire számíthatsz?

20-50%-os leárazásokra. Igen, jól olvastad! Lesznek olyan termékek, amelyeket akár féláron is beszerezhetsz majd! Nem tudjuk garantálni, hogy az összes kiválasztott kedvenced akciós lesz a nagy napon. De abban biztosak vagyunk, hogy lesz olyan játék, olyan kedvezmény, aminek nem tudsz majd ellenállni!

Tudnod kell azt is, hogy aznap (ami még titok ugyebár) zárva lesz az üzlet, a Black Friday kizárólag a Játszma.ro webshopon fog zajlani. Ha házhozszállítással adod le a rendelésed, igyekszünk minél hamarabb eljuttatni hozzád, viszont választhatod továbbra is azt az opciót, hogy a boltból veszed el a csomagod.

A Black Friday-es kedvezmények más akciókkal és kuponkódokkal nem vonhatók össze, ezt is fontosnak tartottuk megemlíteni.

Légy résen, hamarosan az égből is társasjátékok fognak potyogni, ezt garantáljuk! Iratkozz fel hírlevünkre még ma, nehogy lemaradj!

Vissza a blogba
1 / 3