Valentin-napi társasjáték ajánló II. rész: A tökéletes énidőre

Valentin-napi társasjáték ajánló II. rész: A tökéletes énidőre

Randi magammal – így hangzana a tengerentúlon elhíresült solo date fogalma, amelyet mi inkább énidőként használunk, hiszen lényegét tekintve ezt jelenti. A solo date annyit tesz, hogy tudatosan valami olyan dolgot, aktivitást választasz, amelyet magadért teszel, csak azért, hogy te jól érezd magad.  Például elmész egy filmbemutatóra, ami nagyon érdekel, vagy egy kiállításra, esetleg kipróbálsz egy új éttermet, sportot, hobbit stb. Mindezt egyedül, feltöltődve és egészen újfajta élményekkel gazdagon.

A társasjáték-készítők kifejezetten odafigyeltek az ilyen solo date napokra, és olyan játékokat is terveztek, amelyeket élvezet egyedül játszani. Igen, Valentin-napon is! :)

Nézzünk is meg most párat ezekből!

Liget

Ebben a rövid, egyszemélyes kártyajátékban gyümölcsfákat ültetsz, amelyeket minél nagyobbra kell növesztened annak érdekében, hogy a termésük leszüretelésével a legtöbb pontot gyűjtsd össze a játék végén. Úgy játssz, hogy mindvégig figyelj a fák típusaira és a kertben felbukkanó mókusra, e rágcsálót ugyanis nagyon érdeklik az érett gyümölcsök! Ha pedig belejöttél a kertészkedésbe, különlegesebbnél különlegesebb receptek várnak rád!

Igazán chill, szép tematikájú társas, tökéletesen beillik egy énidős programnak!

Under Falling Skies

Gondoltad volna, hogy egyedül is játszhatsz stratágiai játékokat is, és nem kell melléd még egy geek? Ez maga az invázió! Az Under Falling Skiesban Idegenek támadták meg a Földet, és teljesen az uralmuk alá készülnek venni a bolygót. Az emberiség kénytelen földalatti bunkerekbe vonulni, hiszen az ellenség űrhajói már elárasztották az eget.

Hű harcosként két dolgod lesz a játék során: egyrészt további harcosokat, egy egész hadsereget toborzol, akikkel együtt harcolsz az Idegenek ellen, másrészt próbálod minél jobban kiterjeszteni a bázisodat!

Logiquest: ZipCity

Eszedbe jutott már valaha, hogy milyen lehet robot forgalomirányítóként az életed a világ legforgalmasabb robot városban? Ha te is odavagy a robotokért, a Zip Cityben merőben ez a világ tárul eléd!

Adott tehát a világ legforgalmasabb városa, Zip City, ahol több ezer ember utazik át a városon nap mint nap, és mindannyian időben szeretnének céljukhoz érni.

Kíváncsi vagy mivel, pontosabban miben utaznak? Úgynevezett Zip-gömbökben, amelyek a gravitáció segítségével mozognak, és forgalomirányítóként a te dolgod lesz, hogy minden útvonalat és kilövési időpontot gondosan megtervezz, és így biztosítsd a zökkenőmentes közlekedést. 

Feltalálod magad a nyüzsgő városrészek forgalmas úthálózatának útvesztőjében? Okos robot vagy te, menni fog egyedül is!

Vissza a blogba

Nézz szét a több hasonló termék között:

1 / 10