Építsd meg a saját golyópályád a GraviTrax segítségével!

Gravitrax palya

Mi a GraviTrax pályarendszer?

Az "GraviTrax" szó egy összetett név, amely a gravitáció és a sínek összeolvadásából jött létre. Ez azt jelenti, hogy gravitációval játszva és bonyolult pályákat építve szórakozhatsz. A GraviTrax-szel nem szabhatsz határokat, és folyamatosan hozzáadhatsz darabokat és elemeket a golyópályádhoz, hogy nagyobbá és jobbá tedd azt.A GraviTrax induló készletek a mágnesességet, a kinetikát és a gravitációt használják fel a golyók mozgatására. A golyók fel és le tudnak mozogni, vagy pörögni és ugrani, ami még izgalmasabbá teszi a golyófutásokat. Az egyedi alkatrészekkel és építőelemekkel izgalmas és akciódús golyófutásokat hozhatsz létre, amelyekkel órákig elszórakozhatsz.

Milyen korosztály számára alkalmas?

A GraviTrax minden korosztály számára alkalmas, 8 éves kortól felfelé. A GraviTrax pályarendszerrel kipróbálhatsz valami teljesen újat- így miközben jól érzed magad észrevétlenül fejleszted a problémamegoldó képességed. A pályarendszer a végtelenségig bővíthető a külön megvásárolható extra pályacsomagokkal és kiegészítőkkel. Tehát nem számít, milyen korú vagy, a GraviTrax pályákkal jól szórakozhatsz!

gravitrax elemek

Bővítő készletek kombinálása

A GraviTrax egy egyszerű, nyitott építési koncepció alapján működik, ami azt jelenti, hogy minden kompatibilis, és bármilyen pályát létrehozhatsz, amit csak el tudsz képzelni. A GraviTrax-szel nem szabhatsz határokat, és folyamatosan hozzáadhatsz darabokat és elemeket a golyópályádhoz, hogy nagyobbá és jobbá tedd azt.A GraviTrax bővítő és elemkészletek segítségével további alkatrészekkel bővítheted golyópályáidat. A Loopingtól a trambulinon át az ágyúig és a liftig a bővítő és elemkészletek számos olyan alkatrészt kínálnak, amelyek biztosan még izgalmasabbá teszik golyópályádat. Ezekkel a készletekkel egyedi, végtelen lehetőségeket kínáló golyópályát hozhatsz létre.

Tanulj, fejlődj és érj el eredményeket a GraviTrax Akadémiával!

A GraviTrax Academy szórakoztató és magával ragadó építési kihívások széles választékát kínálja a kezdő mérnököknek és a tapasztalt építészeknek egyaránt. A gyerekek a kezdőtől a szakértőig haladhatnak a szinteken, kiválasztva a képességeiknek és érdeklődésüknek legjobban megfelelő szintet. Kihívásaink segítségével a gyerekek kritikus gondolkodást és problémamegoldó készségeket tanulhatnak, amelyeket a mindennapi életben is hasznosíthatnak. A legjobb dolog az, hogy nincs helyes vagy helytelen módja a kihívások megoldásának. A gyerekek használhatják a kreativitásukat, és úgy alakíthatják ki a pályákat, ahogyan csak akarják, hogy a golyó eljusson A pontból B pontba. Készülj fel tehát, hogy szabadjára engedd a kreatív oldaladat, és kezdd el a Márványverseny-Kihívást még ma!

gravitrax kinalat

Milyen Gravitrax kezdő szettek vannak?

Starter-készleteink kompatibilisek az összes többi GraviTrax-készlettel. Ez azt jelenti, hogy egy Starter-készlettel kezdheted, majd hozzáadhatsz más GraviTrax darabokat, hogy nagyobb és jobb pályád legyen. Starter-készleteinkkel rendelkezni fogsz azokkal az eszközökkel és darabokkal, amelyekkel kreativitásodnak engedheted át a vezetést.A GraviTrax CORE, GraviTrax PRO és GraviTrax POWER tökéletes belépési pontok a GraviTrax univerzumába. Mindegyik készlet tartalmaz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy azonnal elkezdhess egy fantasztikus pályát építeni

Válassz kedvedre: