Ajándékozz társast idén karácsonyra! - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Ajándékozz társast idén karácsonyra!

 

Zúzmarás téli esték, süti, pizza a sütőben, forralt bor, fűszeres tea illat a meleg lakásban. Hogyan folytatnátok ezt az idilli csajos programot? Sorozattal, éjfélig tartó beszélgetéssel, nevetéssel, netán társasozással? Nos, mivel tudjuk, hogy velünk együtt jócskán vagytok, akik egy szabad estét társasjáték nélkül elképzelni sem tudtok, úgy döntöttünk, adunk pár igazán maradandó ötletet a barátnők karácsonyi megajándékozására.
A már fekete öves társasjátékozók mellett, reméljük, azok számára is kedvet teremtünk a társasozásra, akik egyéb újdonságot, játékosságot szeretnének becsempészni az ünnepi estékbe, és úgy egyáltalán a téli, otthonülősebb mindennapokba. Miért ne varázsoljuk kreatívvá, hangos kacajoktól élettel telivé az otthon töltött időt?
Csajok, mókára fel, mutatjuk idei, kartondobozba zárt ajándékötleteinket!


1. Travelin’- Utazzátok körbe Európát!
Óriási játékélmény kis dobozban! Ha igazi partijátéra vágysz, ne keresgélj tovább, megtaláltad! A Travelin’ játékhoz térképed, útleveled és akciókártyád is lesz, ezeket okosan felhasználva a célod, hogy legalább 5 európai országba eljuss, miközben értékes szuveníreket gyűjtesz és igyekszel megakadályozni játékostársaidat az utazásban! Fedezd fel Európa legszebb és legvállalhatatlanabb oldalát a legelképesztőbb tájaktól a buktatókkal teli határellenőrzéseken át a simlis taxisokig. A Travelin’egy humorba rejtett európai sztereotípiákat felvonultató játék, amellyel garantáltan nehezen tudtok majd leállni!


2. Ticket to ride Europe - Ha már rászoktatok az utazásra, ezt ki ne hagyjátok!
Saját tapasztalatunkra is hagyatkozunk, amikor azt írjuk, ha társasozásról van szó, a Ticket to ride Europe nem hiányozhat a polcunkról! Szintén Európában vagyunk, azonban a századfordulón, így vasútvonalakon közlekedünk. Mozdonyaink vannak és útvonalkártyáink, amelyekkel országok közötti vasúthálózatot építünk. Ki nyer? Aki a legtöbb útvonalkártyát összegyűjtve, útvonalait kiépítette. Ráadásul, ha a leghosszabb egybefüggő vasútvonalért járó bónuszt is elnyeri valaki, méltán kiérdemelte a játék győztese címet, hiszen a legtöbb pontot szerezte. Vajon melyik lesz a kedvenc hosszú útvonalad? Cádiz-Stockholm, vagy Brest-Petrograd? Hajrá!

3. Cortex - Rakd ki saját agyadat!
A Cortex szó agyfélteke jelentése már jól mutatja ennek az okosjátéknak a lényegét: ha sikerrel végrehajtottál egy feladatot, beválthatod a kártyáidat agynegyedekre, míg végül négy agynegyeddel meg is nyerted a játékot. Jól látod, ez a játék nem a szerencsére, sokkal inkább a megfigyelésre, memóriára, térlátásra, logikára és a gyorsaságra alapoz. Különleges, érzékelést is próbára tevő lapokkal is dolgod lesz: ilyenek a különböző tárgyak textúráját imitáló lapok. De miért is árulnánk el minden meglepetést? Egy biztos, a Cortex-szel kihívásokban nem lesz hiány!

4. Century Fűszerút - Legyél a távol-keleti fűszerek fő beszállítója!
A játéksorozat első részében az arany árával vetekedő fűszerek kapták a főszerepet. Karavánok vezetői vagyunk, és a Selyemutat végigjárva próbáljuk eladni fűszereinket, cserekereskedelmet folytatunk, városokat látogatunk, ahol feltöltjük és értékesítjük készleteinket, és nem utolsóként védjük kiváló minőségű árunkat az utazás viszontagságaitól. Így próbálunk minél több győzelmi pontot gyűjteni. És már tudjátok: akié a legtöbb pont, az nyer!

5. Múzsa: Sugallatok - Ha már csajok között vagyunk!
Minden az ihlet, a sugallat körül forog! Ki értené ezt a játékot, ha nem mi! A Múzsa: Sugallatok izgalmas partijáték, amelyben a feladatod, hogy az egyik csapattársadtól kapott információ alapján megtaláld a megfelelő festménykártyát. Mindez roppant egyszerű is lenne, ha nem az ellenfél választaná ki a kártyát és a segítségadás módját: egy filmcímmel, levegőbe rajzolással, vagy akár táncolással kell megoldanod a rejtvényt. Engedd, hogy homlokon csókoljon a múzsa és szerezz pontot csapatodnak!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.