Fontos Változások a Black Friday Időszakára

Fontos Módosítások a Black Friday Kampányunk Során

Ahogy közeledik a a Black Friday, szeretnénk tájékoztatni vásárlóinkat az időszak alatti néhány változásról. Kérjük, olvassátok el figyelmesen, hogy minden zökkenőmentesen történhessen!

1. Nyitvatartás módosítása Először is, fontos tudni, hogy fizikai üzletünk zárva lesz november 17-20-ig (pénteken, szombaton és hétfőn). Az online áruházunk ebben az időszakban is folyamatosan elérhető lesz.

2. Promóciók kizárólag online Minden akciós ajánlatunk kizárólag online lesz elérhető. Így bárhol is vagytok, könnyedén hozzájuthattok a kedvezményes termékeinkhez.

3. Személyes átvétel megerősítés után Csak azokat a rendeéseket tudjuk átadni amit visszaigazoltunk személyesen. Ezek a hétfói naptól lesznek feldolgozva.

4. Telefonos rendelés szünetel A Black Friday alatt szüneteltetjük a telefonos rendeléseket, ezért kérjük, hogy mindenki a weboldalon keresztül adja le rendelését.

5. Problémamegoldás Amennyiben probléma adódik a megrendeléseddel, igyekszünk azt a lehető legrövidebb időn belül megoldani. Ne aggódj, felvesszük veled a kapcsolatot, ha bármilyen anomália történik.

6. Több rendelés együtt szállítása Ha egynél több rendelést adtál le, előfordulhat, hogy nem tudjuk azokat együtt postázni, még akkor sem, ha ezt megjegyzésben jelezted.

7. Promóciók és kedvezmények A promóciós ajánlatokat nem lehet más kedvezményekkel összekombinálni. Minden akciónk az adott ajánlatra vonatkozik, és nem vonható össze más kedvezménnyel!

8. Rendelés visszaigazolása A megszokott telefonos rendelésvisszaigazolás is szünetelni fog. Kérjük, a weboldalon keresztül várjátok a rendelés megerősítését.

Köszönjük a megértéseteket és türelmeteket ezekben a mozgalmas napokban. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Black Friday időszakban is gördülékeny és kellemes vásárlási élményt biztosíthassunk nektek.

Kellemes vásárlást és fantasztikus Black Friday-t kívánunk!