ÚJ Fizetési Módok a Jatszmánál

ÚJ Fizetési Módok a Jatszmánál

ÚJ Fizetési Módok a Jatszmánál: Ismerkedjetek meg Card Cadou-val, a Card Cultural-al és nem utolsó sorban a Prima de Carieră Didactică támogatással!

Kedves Játékrajongók!

Nagy izgalommal tölt el minket, hogy bejelenthetjük: a Jatszma mostantól elfogad két új, fizetési módot. Ismerkedjetek meg a Pluxee és Edenred által kínált Card Cadou-val és Card Cultural-al.

Mit Takarnak a Card Cadou és a Card Cultural Kártyák?

Ezek a kártyák egyedülálló lehetőséget kínálnak a munkaadóknak, hogy értékes ajándékkal lepjék meg alkalmazottaikat. A Card Cadou és a Card Cultural lehetővé teszi számotokra, hogy szabadon válasszátok ki azt, amit igazán szeretnétek – legyen szó társasjátékról vagy oktatási eszközökről.

Csatlakoztunk a Kivételes Kevéshez

A Jatszma büszkén csatlakozik azon kevés társasjátéküzletek sorához, amelyek elfogadják ezeket a különleges fizetési módszereket. A kártyák egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, és mi sem akartunk lemaradni erről a trendről. Boltunkban és online platformunkon egyaránt használhatjátok ezeket a kártyákat.

Döntéshozatali Szabadság

A Card Cadou és a Card Cultural használatával teljes szabadságotok van választani. Ez a rugalmasság biztosítja, hogy mindenki megtalálja azt a játékot, amely a legjobban megfelel személyes ízlésének.

De ez még nem minden: Különleges Ajánlat a Tanügyi Kádernek!

FIGYELEM, tanárok és oktatási szakemberek!

Örömmel hirdetjük meg, hogy a Jatszma.ro most új távlatokat nyit a tanügyben dolgozók számára: a Prima de Carieră Didactică támogatás immár nálunk is felhasználható, legyen szó online vagy személyes vásárlásról. Meggyőződésünk, hogy a társasjátékok nem csupán szórakoztatóak, hanem kiváló eszközök lehetnek az oktatásban is, lehetővé téve a diákok számára, hogy játékosan és élvezettel tanuljanak. Várjuk minden kedves pedagógust, válogassatok oktató társasjátékok, könyvek és foglalkoztatófüzetek közül!

Élvezzétek az Új Vásárlási Élményt!

A Jatszmánál mindig is kiemelt szerepet kapott a vásárlói élmény. A Card Cadou és a Card Cultural bevezetésével még kényelmesebbé tesszük a vásárlást. Böngésszetek társasjátékaink és oktatási játékaink között, válasszátok ki a kedvenceiteket, és fizessetek egyszerűen a kártyáitokkal – akár online, akár személyesen.


Jó játékot és inspirálódást kívánunk minden vásárlónknak!

Vissza a blogba

1 hozzászólás

Köszönöm az értesítést.

Nagy Petres Sarolta

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.