Játsszatok és nevessetek, ez a ti hónapotok! – Társasjáték ajándékötletek nőknek - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Játsszatok és nevessetek, ez a ti hónapotok! – Társasjáték ajándékötletek nőknek

Egy csokor tavaszi virág, egy finom ital és egy jó kis társasozás. A mi fejünkben így néz ki egy boldog nap és egy még boldogabb nőnap! Tegyük hát különlegessé a barátokkal, barátnőkkel, vagy meghittebben, a szűkebb családban. Férfiak, ti pedig engedjétek, hogy kedvenc nőitek válasszák ki azokat a társasjátékokat, amelyekben ők érezhetik magukat királynőknek. Tudjátok, akárcsak a ti életetekben!

Legkedvesebb hölgyek! Nőnap alkalmával, egy rövid listával kedveskedünk mi is, és pár olyan játékot mutatunk be gyorsan, amelyek reményeink szerint mosolyt csalnak az arcotokra. De hogy megtudjátok, természetesen el kell kezdjétek játszani valamelyiket!

Story Cubes - A sztorikocka

Dobókockák oldalukon szimbólumokkal. Dobj velük és találj ki egy történetet a dobott szimbólumok beépítésével. A sztorikocka játékszabálya tényleg ennyire egyszerű, de ami ezután következik, az egészen lehengerlő! Természetesen, ha játékos kedvében van a mesélő! Ez a játék igazi storytelling különböző személyiségű, mesélőképességű és humorból mester fokozatú barátok és barátnők társaságában. Rengeteg kombináció adott, így számos dobás után is egészen új, elképesztő történeteket gyárthattok.

Különböző tematikájú és szimbólumvilágú sztorikocka játékverzió megtalálható már, előnyük, hogy nagyrészük egy kabátzsebben elfér, és bárhol pillanatok alatt igazi játékhangulatot teremtenek.

Frissítsétek a kockákat, vagy találjatok ki új szabályokat, engedjétek szárnyalni a gondolatokat és élvezzétek a kreatív pletykálás legfelsőbb szintjét! Bor mindig legyen kéznél, hiszen ennél a játéknál alapkövetelmény, hogy mihamarabb megeredjen a nyelvetek!

Tokaido

Japán híres történelmi útvonalán, a Tokaidon utazunk. Ez a majdnem 500 km-es szakasz köti össze Kiotót a régi japán fővárossal, Edóval. A Keleti tengeri út során nekünk, utazóknak azon kell mesterkednünk, hogy a legtartalmasabb utazást tudjuk magunk mögött. Hogyan érhetjük el ezt? Csak adjuk át magunkat az utazás igazi élményének és meglátjuk, hamar barátokra lelünk, fogadókban szállunk meg, templomokat és egyéb híres épületeket látogatunk, festünk, szuvenír boltokban vásárolunk, és ki tudja milyen más, maradandó élménnyel gazdagodunk hosszú utazásunk alatt.

Vajon te melyik utazó karakterét alakítod?

Akár Edóba (napjaink Tokiója) tartasz, akár visszafele, Kiotóba utazol, gondoskodj arról, hogy töltve legyen az élmény batyud!

Sagrada

Nem véletlenül emlékeztet a Sagrada olyannyira az Azulra. Valóban sok a hasonlóság a két játék között, azzal a fontos különbséggel, hogy míg az Azulban a híres portugál csempéket rakosgatjuk, addig a Sagradában díszes ólomüvegeket készítünk. Utóbbihoz kristálytiszta színes kockákra lesz szükségünk, amelyekből megadott séma szerint készíthetjük el ablakainkat.

Munkánk során pontokat nyerhetünk és veszíthetünk annak függvényében, hogy mennyire sikerült elérnünk a fő és mellékcéljainkat, illetve, hogy milyen segédeszközöket, szerszámokat használunk fel ablakaink üvegezésekor, netalán hány ablakszemünk marad üresen.

Természetesen a legszebb ólomüveggel és a legtöbb pontszámmal büszkélkedő játékos nyeri meg a Sagradát. Gyere velünk egy kis időutazásra, és légy Gaudí üvegmestereinek legjobbika!

Fedőnevek

Elhoztuk a világ egyik legkedveltebb partijátékát is nektek, drága hölgyek.  A Fedőnevek szójátékra gondolunk, amely egy valódi kémleleplező, asszociációra épülő társas. Ügynökök vagytok, kék és piros csapatokat alkottok és igyekeztek felfedni az ellencsapat kémjeit. Ha ügyes utalásokat tesztek, az ellenfél fejével is tudtok gondolkodni és gyorsan következtettek, nagy eséllyel a ti ügynökeitek nyerhetik a játékot! Össze is köthettek egyszerre több szót, hogy mihamarabb rávezessétek csapatotokat a hozzátok tartozó fedőnevek és fogalmak kitalálására. Légy irigylésre méltó kémvezér és vezesd csapatodat egyenesen a győzelem felé! A női taktika itt aranyat ér!

Fekete történetek - Gyilkos spinék

A Fekete történetek kártyajáték igazi nőknek szánt kiadása! Ez az a játék, amelyet csak az igazán erős, abszurd történeteket és a fekete humort kedvelő nőknek ajánlunk. 50 ilyen, néhol kegyetlen, néhol viccesen ostoba történet várja, hogy megoldjátok. Ismerkedjetek meg a történelem vérmes nagyágyúival, a filmek és az irodalom leghíresebb, ellenállhatatlan spinéivel és azok bősz tetteivel!

Rajtad a sor? Egy kártya egyetlen mondata áll majd rendelkezésedre a helyes válasz megtalálására. Ha jól kérdezel, hamarabb eljuthatsz a jó válaszig, mint gondolnád!

Krimi barkóbázz a csajokkal és fejtsd meg a történet kusza szálát, hogy a minél több megfejtés biztos győzelmet hozzon! Ne kérdezzétek miért, de ehhez a játékhoz egy üveg Unicumot képzelünk. Vajon a színe és fanyar íze miatt?

A fenti rövid válogatás nem több mint egy újabb kedvcsináló, most kivételesen női játékosainknak. Természetesen a társasozás mindig csapatban érdekes, lehetőleg színes csapatban, így nyugodtan engedjük a játékasztalhoz a férfiakat is. A hangzavar garantáltan nagyobb lesz, de meg vagyunk győződve arról, hogy a nevetés is még gyakrabban kitör majd.

És mindenekelőtt örüljünk a tavasznak, a hosszabb nappaloknak, a színesebb ruháknak, a könnyedebb ételeknek és a gyakoribb baráti együttléteknek. Ünnepeljük a jó időt és a játékra szánt időt, a nőket, a nőiességet, a kedves bókokkal dobálózó férfiakat és az épp most fűződő új szerelmeket.

Kedves nők, nagyon hálásak vagyunk, hogy kitalált titeket a természet!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.