Karácsonyi ajándékötlet: Társasjátékok két főre

Karácsonyi ajándékötlet: Társasjátékok két főre

Ha kétszemélyes társasjátékot ajándékozol karácsonyra, két legyet ütsz egy csapásra, hiszen tökéletes ajándék pároknak. De szuper ötlet ilyen játékot adni barátnak, kollégának, vagy akár a te párodnak is. Mutatjuk miket is érdemes kettesben játszani:

Azul

Letisztult, gyönyörű, mégis izgalmas absztrakt társasjáték. Az Azulban a játékosok körönként különböző színes csempe darabokat húznak el egy közös készletből, amelyet elhelyezve a játékostáblájukon céljuk kialakítani a legszebb és legtöbb pontot érő diszítést.

Aranyásók Párbaj

Hidd el, ezt a fantasztikus partijátékot, nem csak hatalmas baráti társasággal lehet izgalmasan játszani, hiszen most itt van a Párbaj verzió. A két törpének el kell döntenie, hogy közösen építenek úthálózatot, vagy külön-külön. Akárhogyan is döntenek, továbbra is az a céljuk, hogy akadályozzák egymást. Győzzön a ravaszabbik.

Unlock! Exotic Adventures

Próbáltátok már a szabadulószobát kettesben? Az Unlock! Exotic Adventures három teljesen különböző "szoba" található, valamint egy 10-lapos bevezető kaland, amely megismertet a szabályokkal. A játékhoz szükséges egy ingyenesen letölthető applikáció, amely Androidra és iOS-re egyaránt elérhető.

Vissza a blogba

Nézd meg a többi izgalmas társasjátékot is!

1 / 3