Karácsonyi ajándékötletek játékos családoknak

Karácsonyi ajándékötletek játékos családoknak

Mi mással is lehetne hasznosan és szórakoztatóan eltölteni a szeretet ünnepét, mint társasozással? Ha van olyan család, akit meglepnél, de még találtad meg a megfelelő ajándékot, vagy épp a te családodra fér rá az ünnepek alatt pár felhőtlen jókedvvel eltöltött óra együtt, akkor mutatjuk is, mely játékokkal érdemes szemezned:

Canvas

A Canvas: Festői vásznak társasjátékkal igazi mesterműveket alkothattok, hiszen egymással versengtek egy tekintélyes művészeti fesztiválon. Áttetsző kártyák egymásra helyezésével hozzátok létre a festményeket és ami a legmenőbb benne, hogy minden egyes kombináció egyedi illusztrációt és címet ad a festményeteknek.

Sagrada

A Sagradaban minden játékos a saját ólomüvegét készíti el egy megadott séma szerint, amelyekhez kristálytiszta színes kockák szükségesek. A Sagradaban a fő cél mellett minden játékos kap egy titkos célt is, amit majd megpróbál elérni a plusz pontokért. A játékot végül a legszebb üveggel és a legtöbb ponttal rendelkező játékos nyeri meg.

Stella: Dixit Univerzum

A Stella egy kompetitív játék a Dixit univerzumban, amelyben a játékosok egy-egy szó alapján próbálnak képeket értelmezni. Válasszátok ugyanazokat a képeket, hogy tiétek legyen a győzelem! Ha tetszett a Dixit alapjáték, mindenképp próbáld ki ezt is, hiszen garantáltan egy plusz élményt nyújt.

Vissza a blogba

Nézd meg a többi családi játékot is!

1 / 3