Karácsonyi ajándékötletek 100 lej alatt

Karácsonyi ajándékötletek 100 lej alatt

Amikor karácsonyi ajándékot keresel mi fontosabb? A minőség vagy a termék ára? Számunkra mindenképp a minőség, viszont tudjuk, hogy a drága játék nem feltétlen jó játék, de egy olcsó kategóriájú játék még lehet jó. Éppen ezért előkészítettünk neked pár 100 lej alatti játékot, amelyek kiváló ajándéknak bizonyulhatnak, ha a megfelelő embernek szánod őket.

Szerelmes Levél

Gyors, egyszerű és könnyen tanulható. A szereplők egy királyi udvar tagjait képviselik, akiknek a hercegnő kezéért kell harcolniuk. A játék mérete ne tévesszen meg senkit, a Love Letter megfelelő ajándék, amit egy-két játék után valószínűleg a gyűjteményedben akarsz majd tudni.

50 Clues – sorozat

Rejtvényekből álló thrillerjáték, amely segítségével az otthonodba viheted a szabadulószobás élményt. Kombinálj, oldd meg a rejtvényeket, fejtsd meg a kódokat, hogy végigjuss a történeten.

Fekete történetek

A Fekete történetekben kissé morbid, de a maguk módján humoros meséket találunk, amik csak arra várnak, hogy megismerjük őket! Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud - ami a kiinduláshoz épphogy elegendő segítség. Derítsd fel a rejtélyes mondatok mögött rejtőző történetet!

Királyi áru

A Királyi áru egy különleges játék, nagy kincs egy kis dobozban! Hangulatos grafikájával, szinte végtelen kombinációs lehetőségeivel sok kellemes játékpercet okozhat a kihívást, gombolkozást, vagy a kombinálást kedvelő játékosoknak. Egy összetettebb stratégiai játék, de ha van egy kis tapasztalatod a modern társasjátékok világában, akkor ennek a szabályaival is boldogulni fogsz.

Vissza a blogba

Nézd meg a többi 100 lej alatti terméket is!

1 / 3