Öt kiváló játék, ami nem kap elegendő figyelmet - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Öt kiváló játék, ami nem kap elegendő figyelmet

Legújabb blogcikkünkben olyan társasokat hoztunk, amelyeknek rövid bemutatóját olvasva a homlokotokra csaptok és valami ilyesmit gondoltok: Ezeket én eddig hogy nem vettem észre?

És tényleg! Egytől egyig olyan fantasztikus játékokról lesz szó, amelyek lenyűgöznek majd titeket is, persze csak miután hallotok róluk. Merthogy a nagy játékkínálatban természetes, hogy egyes játékok reflektorfénybe kerülnek, míg mások szerényen kivárják az idejüket. Utóbbiak, most jött el a ti időtök!

Még mielőtt a játékokra térnénk, szólunk, hogy a cikkben szereplő játékokat most szuper kedvezménnyel megvásárolhatod! Ajánlatunk: rendeled meg az öt játék valamelyikét, június 23-27 között, használd a #AMIJOAZKELL kódot és 25%-os kedvezményben részesülsz.

 

Nidavellir, avagy a részeg törpék lefizetése

Valljuk be, eléggé felcsigázó a fenti cím kiegészítésünk, amely egyben a játék velejét is tartalmazza.

Törpe társadalom vagyunk, Nidavellir a kincsektől gazdag, gondtalan birodalmunk, és jólétünk biza meglátszik lakóinkon. A patakokban is ser folyik, a tavernák sosem zárnak be, az utcák a mulatozás és tivornyázás egyvelegétől hangosak. Magyarán éjjel-nappal részeg mámorban fürdünk.

Igen ám, csak színre lép az elfeledett Fafnir, a kapzsi és könyörtelen sárkány, aki kiszabadul fogságából, és az aranyra, kincsre vadászva életünkre tör.

A duhajkodó, dőzsölő törpék azonban nem érzik a közelgő veszélyt. Hadvezérként három kocsmát kell körbejárnod és kijózanítanod, és felbérelned az öt különböző klánba tartozó törpöket. Licitálj és gyűjtsd magad mellé ezeket a semmirekellőket! Menni fog?

Narcos – Escobar már a társasjáték businessre is rátette kezét!

Ha bújtad a sorozatot, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy Pablo Escobar alakja a társasjáték készítőket sem hagyta figyelmen kívül. A játék egy az egyben leképezi a TV sorozat legerősebb karaktereit, valamint Escobar felemelkedésének és bukásának történetét. 

Két csapatra oszlotok, egyikőtök a Főnök növekedő drogkereskedelmét irányítja és titkolja Escobar rejtekhelyét. Ti, a többiek szövetséget köttök egymással és erőtöket egyesítve próbáljátok megtalálni és elfogni a drogbárót.

Vajon melyik oldal fog győzedelmeskedni az évadok részeit felelevenítő játékban?

Happy City – Alkosd meg saját városodat!

Játsszuk azt, hogy te tervezheted meg a saját városod. Mi lenne benne? Milyen munkahelyeket teremtenél? Hát a városlakók, elégedettek lennének?

Tudjuk, túl sok a kérdés és tennivaló van bőven! Na meg a pénz, ugye! A pénznek ebben a játékban is óriási szerepe lesz, hiszen ha pénzed van, a többi játékos elől megveheted a jobbnál jobb épületeket, amelyekkel úgy a városképet, mint a városlakók kedvét is szebbé teheted.

Draftolj, építs és gyűjts boldog lakókat városodba! A Happy City kiváló családi társas, kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják az üzletelést és a taktikus gondolkodást, amelyre szükség lesz a játék során!

Beez (Mééz), avagy az édességtől ragadó társasjáték!

Ez aztán egy divatos arculatú, gyönyörű színvilágú családi társasjáték! Méhecskék vagyunk, virágról virágra röpködünk, hogy minél több nektárt gyűjtsünk! Ezt a tevékenységünket okosan megtervezve, előre kigondolt irányban repülve végezzük. Játékos, azaz, méhecske társainkkal közös nektárkészletből gazdálkodunk, ezért a győzelem érdekében sokat segít, ha belelátunk a másik méhecske fejébe, stratégiájába.

Tervezz meg előre több lépést, és rendezd be elsőként a kis kaptáradat!

A Beezzel nem nyúlhattok mellé, belépő játéknak meg egész egyszerűen tökéletes választás!

Pendulum

Pendulumban befolyásos főnemeseket játszunk, akik igyekeznek megszerezni az Időtlen Király trónját. Feladatunk munkásokat irányítani, és munkájukkal a tartományt bővíteni.

Jól gondolod, az idő nagyon erős faktor a játékban, ám nem gyorsan, sokkal inkább hatékonyan kell bánni vele, hiszen az lesz az új Időtlen Uralkodó, aki a leginkább rátermettnek látszik a tisztség betöltésére!

Gyűjtsd okosan az erőforrásokat és szavazatokat és haladj minél előrébb a hatalom, tekintély, népszerűség és legendás teljesítmény 4 győzelmi sávján!

Foglald el te az Időtlen Király trónját!

 

Ha akadt a fenti listában olyan játék, amelyről még nem hallottál, de most kíváncsivá tettünk, már megérte bemutatni ezeket az elfeledett, de annál élvezetesebb játékokat! Ha pedig többet szeretnél megtudni róluk, tudod a dolgod: gyere be hozzánk, szívesen bemutatjuk neked élőben is!

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.