Harmadik ok, hogy ne gyere el a Társasjáték napokra

Odavagy az unalomért!

Erszike sok gyakorlattal úgy megszokta az unalmas napjait, nem is vágyik másra, mint... szombaton naphosszat otthon ülni és órákat görgetni, megosztani három édi cicás videót, húszpercenként nyitogatni a hűtöt... morogni, mert elfogyott a tej... Insta, Face, Snap, görgetni, frissíteni az oldalt, hűtőt nyitni... morogni, mert elfogyott a parizel... 5 órás hírek, Mess, lecsoszogni csokiért... morogni, mert az is elfogyott... VV, Salome, esti híradó, uccsó próba a hűtőnél... morogni, mert ma is oda a diéta... behuppanni az ágyba, tévézajra elaludni. Vasárnap dettó. És még Salome sem megy. Erzsikének ennél több nem kell.

És ő nem is tart velünk hétvégén Románia legnagyobb társasjátékos találkozóján. Lekési a Black Friday-t megszégyenítő leárazásokat (ajánljuk, bőrönddel gyertek). Nem értesül a legfrissebb hazai megjelenésekről. Nem tudja meg, mivel játszanak a menő kisgyerekek. Nem lesz részese a találkozó örömének. Öklét rázza, hogy milyen egyhangú ez a város, de a meghívásunkra fittyet hány.

Ha te is odavagy az uncsi szombatokért, látogasd meg Erzsikét... és vigyél kis parizelt is. Ha viszont látni akarod, mekkorát nőtt tavaly óta a társasjátékos hobbi, velünk a helyed. Látogass meg minket a bejárat melletti standunknál.

Olvass a Társasjáték napokról!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.