Társasjátékos hétvége Székelyudvarhelyen!

Társasjátékos hétvége Székelyudvarhelyen!

Társasjátékos hétvége

2023 a játék éve Székelyudvarhelyen. A városban ennek kapcsán március 24-én és 25-én egy társasjátékos hétvége kerül megrendezésre a Kubuk és a Művelődési Ház szervezésében. Ez egy több részes rendezvénysorozat, amelynek az első alkalma egy nagyszabású társasjátékozás lesz, amibe egy kis versenyt is becsempésztek a szervezők.

Miből áll egy Kubuk játékest

A résztvevők több, mint 100 féle játék közül választhatnak kedvükre, de ha túl nehéznek találnák a döntést, a játékmesterek szívesen ajánlanak nekik játékot a létszámot, a társasjátékos tapasztalatokat és a hangulatot figyelembe véve. Természetesen nem kell aggódni a szabályok miatt sem, hiszen meg is tanítják azokat a kubukosok. Lehet érkezni csapatban, de hamar találnak társakat az egyedül betoppanó játékos kedvű érdeklődőknek is.

Kategóriák és díjak

A kétnapos verseny folyamán mindenki automatikusan bekerül egy pontozórendszerbe. Kilenc kategóriában lehet értékes díjakat nyerni (társasjátékokat…mi mást?), amelyet több támogató biztosít, többek között a játszma.ro is. Ez a verseny alatt azonban nem izzadós IQ-párbajokra kell gondolni. A célja csupán az, hogy bátorítsa a résztvevőket minél több játék kipróbálására és az aktív részvételre, ezáltal is segítve azt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb játékokat. Mert ugyebár: mindenki szeret játszani, csak lehet, hogy még nem tud róla.

Regisztráció

A rendezvényen való részvételhez regisztráció szükséges, ami megtehető lesz a helyszínen, de a gördülékenyebb szervezés és a kevesebb helyszíni adminisztráció érdekében az online jelentkezést javasoljuk, amit a következő űrlap kitöltésével tehettek meg: https://bit.ly/RegisztraciosUrlap

A Facebook esemény linkjét itt találjátok: https://bit.ly/TarsasjatekosHetvege

- Kubuk -

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.