A naptej mellé még tegyél be valamit!

Mindenki szeretne ezeken a heteken minél többet pihenni, lazítani és feltöltődni. Az egyik lehetőség, hogy szabadtéri programokat szervezünk, de vannak olyan napok, amikor nem mindenki akar a tűző napon sütkérezni. Ebben az esetben, a régimódi társasjátékok segítségével egy igazán szórakoztató programot kínálhatunk a barátoknak és a családnak is. Ebben a blogbejegyzésben azt szeretnénk bemutatni, hogy milyen előnyöket nyújtanak a társasjátékok vakáció alatt, emellett pedig néhány ajánlatot is adunk arra vonatkozóan, hogy melyik a legjobb társasjáték utazáshoz.


Az utazás és a nyaralás ideális alkalom arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki és megismerjünk. A társasjátékok ebben az esetben is segíthetnek, hiszen számos olyan típus van, amelyek kifejezetten az utazáshoz és a nyaraláshoz lettek tervezve. Ráadásul, a társasjátékok kiváló szórakozást nyújtanak a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

A legjobb, ha olyan társasjátékokat választunk, amelyek kis helyen elférnek, és nem igényelnek nagy asztalt vagy sok kiegészítőt. A kártyajátékok tökéletes választásnak bizonyulnak ilyen esetekben, hiszen könnyen hordozhatók és sokféle lehetőséget kínálnak. Az "Uno" vagy a "Munchkin" kártyajátékok például nagyon kedvelt, és garantáltan jó hangulatot teremtenek bárhol, ahol játszunk velük.

Ha pedig valami igazán különlegesre vágyunk, akkor bátran próbáljuk ki a "Ticket to Ride" vagy az "Azul" társasjátékokat. Ezek a nem kis méretű de egyszerű és nagyon szórakoztató játékok garantáltan lekötik majd az egész családot vagy baráti társaságot, hiszen lehetőséget adnak arra, hogy kicsit eltávolodjunk a mindennapi rohanástól és egymással foglalkozzunk.

Amellett, hogy a társasjátékok remek kikapcsolódás és szórakozás, számos más előnnyel is járnak. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy segítenek az embereknek közvetlen kapcsolatot teremteni egymással. A társasjátékok ugyanis lehetővé teszik, hogy szemtől-szembe játsszunk egymással, és közben számos kommunikációs és szociális készséget is fejleszthetünk. Ráadásul, a társasjátékok fejlesztik az agyunkat is, hiszen meg kell gondolnunk a lépéseinket, terveznünk kell, és gyorsan ki kell találnunk a legjobb stratégiát.

A társasjáték tehát nagyszerű választás mind az utazás, mind pedig a nyaralás idején. 

Íme a javaslatunk társasjátékokra amelyek színesebbé fogják tenni a nyaralást:

Utazó társasok

Nem "asztalnál ülősöknek"

Ha nem társasjátékban gondolkoztok akkor mindenképpen nézzetek szét a Waboba termékek között amelyek garantált szabadtéri élményeket generálnak számotokra akár a medencében, tengerparton vagy a mezőn.

Waboba termékek

Természet + Ti = korlátlan lehetőség

A szabadlevegőn eltöltött minőségi idő nem csak a túrázás közben létezik. Nézz szét a szabadtéri játékok között!

Szabadtéri játékok

Utazás közben ha a tőbbiek alszanak...

Az utazás lehet hosszú, és ha éppen nincs más dolgod hidd el jobban fog telni az idő ha van nálad egy Rubik kocka. Miért pont ez? Kis helyen is elfér és tuti nem tapasztalod ki pár óra alatt minden csínját-bínját

Bűvös kockák
Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.