Tökéletes játék a szeretett „kölyöknek”! – Óriási gyereknapi akció a Játszmán - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Tökéletes játék a szeretett „kölyöknek”! – Óriási gyereknapi akció a Játszmán

Karácsony után a gyereknap az az ünnep, amelynek sokan, életkorunktól függetlenül, igaz lélekkel örülünk. Ezen a napon újra előhívjuk zsenge korú gyerkőc énünket, és olyan dolgokat csinálunk, amelyekben felhőtlen szabadságot és jó érzést lelünk.

A játék szeretete, a közös játszás élménye éppen ezt a jóleső, felszabadult gyermeki ujjongást váltja ki belőlünk. Gyereknapon ez az érzés hatványozottan megjelenik, hiszen tudjuk, hogy ez az a nap, amikor hivatalosan is gyerekek lehetünk, és ezt illik méltóképpen megünnepelnünk. 

Mivel a Játszmánál abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy játékbirodalmunkban minden napot gyereknapként élhetünk meg, úgy gondoltunk, itt az idő egy igazán különleges gyereknapi meglepetésre.

Tökéletes játék a szeretett „kölyöknek”! gyereknapi akciónkkal 15% kedvezményt biztosítunk az összes készleten levő társasjátékra, 25%-ot külön a gyerekjátékokra és legyetek résen, hiszen további speciális promóciókkal kedveskedünk. Egynapos akciónk május 27-én, éjféltől (00:01) éjfélig (23:59) tart. Minden 27-én beérkezett rendelést időben, június 1-ig kiszállítunk, így egy pillanatot sem kell várnotok a gyereknapi móka elkezdésére.

És hogy milyen játék passzol hozzád, gyerekedhez, keresztgyermekedhez, unokaöcsédhez, unokahúgodhoz, öcsédhez, bátyádhoz, húgodhoz, nővéredhez és minden körülötted levő, játékra éhes lurkóhoz? Na, ebben leszünk most a segítségedre!

Csendes, fejtegetős, önmagát maximálisan lefoglaló gyerekről van szó?

Válaszd bármelyik sok darabos kirakós, 3D fa puzzle, ördöglakat, robotépítő és Lego játékainkat, biztosan mosolyt csalsz a kis gondolkodód arcára!

Izgága, a testmozgásba soha bele nem fáradó emberpalántát szeretnél megajándékozni? Akkor a szabadtéri játékaink lesznek a tuti befutók számára! A Yoyotól a Waboba labdákig és a Doda Jóga mozgáskártyákig van bőven választanivaló a pattogó virgoncoknak is!

Esetleg kreatív, kézműves tevékenységeket preferál lányod, keresztlányod, hugicád?

Számtalan színes és csillogó gyöngy szettből válogathatod ki a neki megfelelőt, amelyből aztán csodás gyöngyképet vagy karkötőt készíthet. Igen, akár neked is! És igen, hordanod is kell majd!

Kettő az egyben játékot keresel, amelyet otthon a kicsikkel szülőként te is játszhatsz?

A nagy klasszikusoktól a stratégiai játékokon át az asszociációs és pörgős képregény, valamint kártyajátékokig mindent is megtalálsz nálunk!

Sakk, Dominó, Römi, Sztorikocka, Munchkin és Trónok harca, Catan és Ticket to ride Europe, bármelyiknek helye van a családban gyereknapon és a mindennapokban egyaránt!

Nos, megvan már a gyereknapi ajándékod? Pásztázd át a száznál is több akciós játékainkat, és ajándékozz felhőtlen gyermeki örömöt június elsején! Sütizzetek, fagyizzatok, sétáljatok, kiránduljatok, kalandparkozzatok, nagyszülőket, pajtásokat látogassatok, és legyetek újra gyerekek a gyerekek között! Bármilyen szabadidős program mellett is döntötök, legyen a csomagtartóban, a hátizsákban, a kabátzsebben az az ajándék játék, amelyet kimondottan erre a napra tartogattatok! Játsszatok boldogan, önfeledten, néha cinkoskodva kedves pici, kis, nagy és felnőtt gyerekek!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.