Útmutató: Hogyan válassz megfelelő ajándékot bárkinek?

Útmutató: Hogyan válassz megfelelő ajándékot bárkinek?

Az ajándékvásárlás egy kedves, szeretetteljes gesztus, ám belátjuk mi is, sokszor komoly fejtöréssel jár. Ilyenkor futnak át a fejekben az ilyen és hasonló gondolatok: De hát már mindene van…, Sajnos nem ismerem annyira…, Valami igazán különlegeset szeretnék neki, de mit? A sor végtelen…

Mi a Játszmánál igyekszünk megkönnyíteni a dolgod, így több lépésben is segítünk a megfelelő ajándék kiválasztásában:

Válassz árkategória alapján!

Az ár, valljuk be, nagyon fontos szűrési szempont, hiszen legtöbbször van egy árkeretünk, ami szerint ajándékot választunk, és amibe bele szeretnénk férni. A Játszmán a következő árkategóriák szerint választhatsz ajándékokat:

Ajándékötlet 50 lej alatt

Ebben a kategóriában találsz rengeteg puzzle-t, kártyajátékot, oktatójátékot stb.  Ha tehát kisebb költségvetéssel rendelkezel, ne aggódj, számodra is van rengeteg ötletünk.

Ajándékötlet 100 lej alatt

Itt is megtalálod ugyanazokat a játékokat, mint az előző kategóriában, viszont már megjelennek az egyel komplexebb, minőségibb ügyességi játékok, szabadtéri játékok és sok más is.

Ajándékötlet 100 lej fölött

Na, itt már a határ a csillagos ég, szóval ügyesen kell szűrnöd és szelektálnod. Ebben lesz segítségedre a következő tippünk.

Válassz játékkategória alapján!

Weboldalunkon rengeteg más kategória alapján szűrhetsz még: klasszikusok, stratégiai, partijátékok, kültéri játékok, 18+, kvízjátékok stb. Ha ismered egy kicsit is a megajándékozni kívánt személyt, akkor be tudod lőni, hogy melyik típusú játék passzol hozzá igazán. És onnantól már biztos, hogy időt szántál a kiválasztásra, és ezt a megajándékozott barát is értékeli majd!

Bízd a profikra!

Ne feledd, hogy minden alkalommal személyesen is kikérheted véleményünket a boltban. Gyere be hozzánk, beszéljük meg a részleteket, és mi segítünk neked a lehető legjobb ajándékot kiválasztani! Elvégre minden ajándékozáskor egy fontos személyről van szó, nem igaz?

📍 Forradalom utca, 17. sz.

És még egy tuti tipp: iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig elsőként értesülj az újdonságokról! Így már időben látod, hogy milyen játékokat szereztünk be, leírásokat olvashatsz róluk, és összerakhatod a fejedben, hogy ez a játék most melyik ismerős, barát, családtag legújabb kedvence lehet. És kész. Meg is van a legközelebbi ajándék. Látod, ilyen egyszerű az élet a Játszmával! 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.