5 őrültebb ajándékötlet felnőtt összejövetelekre

5 őrültebb ajándékötlet felnőtt összejövetelekre

Nem kell ahhoz szilveszternek lennie, hogy egy felnőtt társaságban előkerüljenek a humoros, szórakoztató partijátékok, ám kétségkívül a közelgő ünnepi periódus, és legfőképpen a szilveszteri buli pont, hogy nagyon kedvez ezeknek.

Tehát ha már jókat ettetek és beszélgettetek, vegyetek elő pár játékot az alább említettek közül, és nevessetek egymáson és egymással még többet! Most megengedett!

The Sweet and Spicy Truth

A csomagolásán nagyon kreatívan csak egy üveg csiliszószt ábrázoló kártyajátékban kártyáink mellett egy darab közös dobókockánk van, amellyel Sweet, Medium vagy Spicy kérdéskategóriákat dobunk magunknak minden körben.

Kedves, ártatlan kérdésnek számít például az, hogy ezentúl életed végéig megennéd-e kedvenc ételedet? Közepesnek, hogy hiszel-e az összeesküvés-elméletekben? És pikánsnak az olyan intimebb kérdést tekintjük, mint hogy létezhet-e csak barátság férfi és nő között?

Ahogy a soron levő játékos megválaszolta a kihúzott kérdés, a többiek eldöntik, hogy szerintük igent vagy nemet válaszolt a társuk. Végül az aktív játékos felfedi saját válaszát. Aki a többiek közül eltalálta, pontot kap, aki nem, veszít. Ennyire pofonegyszerű. Az első játékos, aki 7 pontot szerez, megnyeri a kört! Te leszel az?

Cards Against Humanity

Erről a szokatlan, fekete humorral átitatott partijátékról biztos, hogy hallottunk már. Igen, ez az az őrült játék, amelyet „szörnyű humorú” embereknek találtak ki. Nyugi, ha nem vagy az, akkor is élvezheted…

Ebben a fekete-fehérre designolt játéban csak te fogsz vörösödni a nevetéstől. Miért? Mert eleve olyan kártyákat húzhatsz, mint: Mi a leginkább emo?, Mitől ragadok?, Azért iszom, hogy…, Kedves Mónika! Szeretnék szerepelni a műsorodban, mert problémáim vannak a … kapcsolatban.

És a behelyettesíthető válaszok, amelyek közül válogathatsz? Nos, azok sem lesznek dekányira sem unalmasak, nézd csak: Bangó Margit súlyfeleslege, Öregemberszag, Orbán Viktor, Nők a joghurtreklámokban, hogy csak a „kedvesebbeket” említsük.

Ha már megvan az alapjáték, számos kiegészítőt rendelhettek hozzá, van már Geek, Period, Ass, Pride, Design, Sci-fi, 90s Nostalgia kiegészítő csomag is, csak győzzetek választani közülük! 

Shit happens

Kínos szituációk szarométerben mérve! Stílusában az előbbi, Emberségellenes kártyákhoz hasonló Shit happensben csak rossz dolgok történhetnek velünk. Ezeket a borzasztóan kínos helyzeteket kell értékelnünk. A humor, meglepetés és őrület játékában minden kártya egy elcseszett szituációt rejt, rajta a szituáció nevével, a hozzá tartozó képpel és egy saját szarométer számmal. 

Húzzatok és olvassatok fel kártyákat a jobbotokon ülő játékos számára, aki értékeli az adott kínos szituációt, majd elhelyezi azt a saját nyomorsorában anélkül, hogy a húzott kártyán levő értékelési pontszámot látná. Igen, sötét humor ebben a játékban is van bőven! Az első, aki 10 kártyát jól sorba tud helyezni, megnyeri a játékot!

Szerinted melyik a kínosabb: rányitni a szüleidre miközben ők épp magányra vágytak, vagy ha kizárod magad a házból pucéran? Ilyen és ehhez hasonló kínos sztorik játéka a beszédes nevű Shit happens.

Páros Játszma – Ismerkedj okosan!

Ez az a játék, amelyben nyitottnak kell lennetek, hiszen mégiscsak a párkapcsolatotokat viszitek vásárra! Na, nem ennyire vészes a helyzet, csupán őszintén kell válaszolnotok párotokkal kapcsolatos, több apró kérdésre. Ezzel a társasjátékkal nagyon jól felmérhető, hogy mennyire ismeritek egymást, mennyire figyeltek oda egymásra, de rengeteg újdonságra, esetleg kis titkokra is fény derülhet.

Két játékot is tartalmaz a doboz, az egyiket egy pár játszhatja, a másikban 2-4 pár közösen játszik. Szilveszter lévén, javasoljuk az utóbbit, nagyobb és hangosabb nevetéshullámon rezgünk majd közösen.

A kérdések között pedig lesznek viccesek, provokatívak, de komolyak is, a lényeg, hogy mindig őszintén válaszoljunk rájuk, na de a párunk szempontjából. Menni fog? Kiderül!

Party Drinking Games

A jó öreg ivós partijátékokat senkinek nem kell bemutatni. Azért egy pillanatra mégis elővennénk a Party Drinking Games 6 különböző változatát, amely mindig, de mindig fel tudja dobni bármelyik bulis este hangulatát. A zsebpénzért kapható játékban olyan témákhoz kell szavakat társítanunk, mint a kocsmatúra, vagy a már homályosan látó kacsa, de meg kell szabadulnunk például a patkánytól is a Rattedben. A Blotto verzióban italokat kell az ivócimboráknál hamarabb kigyűjtenünk, a Hicből kiderül, hogy az ital és a nyelvtörők bizony nem a legjobb pajtások, a Gargle-ben pedig az a cél, hogy felismerjünk egy dalt, még ha azt itallal gargalizálva is dúdolják nekünk.

Szóval van feladat bőven attól függően, hogy épp melyik ivós kártyajáték mellett döntünk. De hát hosszú a szilveszter este, nem?

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.