A legmenőbb mágneses játékok gyerekeknek

A legmenőbb mágneses játékok gyerekeknek

Vonz, mint a mágnes – szoktuk mondani, és ilyenkor a mágnes elsődleges tulajdonságán, a mágneses kölcsönhatáson túl olyasvalamire gondolunk, ami számunkra tetsző, vonzó, figyelmünket megragadó. És mivel a mágneses játékok ilyen odafigyelést váltanak ki a gyerekekből, ma ezeket választottuk blogcikkünk témájául.

 

Magna Tiles

Ez az a játék, amellyel bármit megalkothatsz! Álmodd meg, képzeld el, építsd meg! Ennyire egyszerű a Magna Tiles világa! A szivárvány minden színében pompázó építőelemek ötvözik a matematikát, a tudományokat és a kreativitást. Igazán sokoldalú játék, így nem csoda, hogy a legtöbb bölcsiben, oviban ott lapul a játszó szőnyegen! Ráadásul BPA és PVC mentes műanyagból készültek, így bátran megvehetjük a kicsiknek.

A különböző szettek egymással kompatibilisek, így szerezz be egy nagy dobozt (képzeld, véletlenül pont akad a Játszmán egy kifejezetten Magna Tiles építőelemeket tároló doboz és játszószőnyeg ;)), és gyűjtsd bele az újabb elképesztő elemeket!

Repülj  velünk a vár, ház, jégcsoda és egyéb kreatív építmények világába!

 

Geomag

Mágnes, mágnes és még több mágnes! Ha komolyabb szerkezetek építésében gondolkodunk, akkor a motorikus készségeket fejlesztő Geomagra essen a választásunk!

Mágneses rudak, acélgömbök és egyéb színes alkatrészek várják, hogy szerkezetté építsd azokat, majd újra és újra, végtelen számú formát alkoss belőlük. Csupán a képzeleted kell segítségül hívnod, a formák sokaságának köszönhetően mi garantáljuk az egyedi remekműveket!

Szeretsz apuval bütykölni? Akkor ez a te mágneses építőjátékod!

 

Connetix

Színes, egyedi, könnyen kombinálható játékelemekből álló mágneses építőkészlet, más néven Connetix. Egy, a gyerekek kognitív, vizuális és motoros készségeinek fejlesztésére készült, kreativitást, képzelőerőt és a játékos tanulást serkentő építőkészlet.

A Játszmán megtalálható közel egy tucat változata között találsz majd geometriai formákat, amelyekből kastélyokat és tornyokat, házakat, állatokat, virágokat és sok más mágneses csodát építhetsz. Élénk és pasztellszíneik szemnek tetszőek, akárcsak minőségi kivitelezésük, textúrájuk, könnyed fogásuk!

Ez lesz a te játékod, ne keress tovább!

 

A The Purple Cow mágneses minijátékai

A The Purple Cow a legminibb mágneses játék, amit valaha láttál! A pénztárca nagyságú mágneses társasjáték különböző változataiban könnyedén matekozhatsz, dinót rakhatsz össze, utazó bingót játszhatsz, de mágneses foci, kincsvadászat és ország-város is vár rád!

Papír és fém dobozban is érkeznek, csak győzd kiválasztani a neked tetsző témát!

Ezek a zsebjátékok garantáltan feldobják az utazásaitokat, egyszerre szórakoztatnak és oktatnak, így tökéletes társként kísérnek el minden úton.

Mi garantál még? Hogy akármennyire apró darabból is áll egy-egy játék, biztosan nem veszítesz el egyet sem! Tudod miért: mert mágneseseeeek!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.