Egészítsük ki nyári programjainkat egy kis játékkal!

Egészítsük ki nyári programjainkat egy kis játékkal!

 

Alig pár nap és hivatalosan is kezdetét veszi a nyári szünet, a vakációóó! A pihenés és a játszás tömör három hónapja. A táboroktól, nagyszülői látogatásoktól, gyerekzsúroktól, kirándulásoktól hangos nyár. Ugye te is kirobbanó örömmel fogadod ezt az időszakot?

És ha már nyár, akkor a legtöbb időnket a szabadban töltjük. Családostól, barátokkal felkerekedünk és hétvégéket töltünk nagyszülőknél, nyaralókban, a kalandszeretők sátorozni indulnak, és van, aki, ha csak tehetné, víz közelébe költözne egészen szeptemberig.

Bármilyen programunk is legyen, egy jó kis társasozásnak mindig megvan a helye és ideje a nyári szünetben.

A Játszmán található kültéri játékok mindegyike tökéletes aktivitást nyújt a mozgásos játékokat kedvelőknek. Ők kedvünkre válogathatnak a Waboba vízen pattanó labda, a Rounders, a karikadobáló, a bowling, a frizbi és a jó öreg jojó közül.

Ha pedig kifáradtatok a nagy melegben, az árnyékba húzódva gyors kártyapartikkal tehetitek izgalmassá azt az időt, míg a behűtött dinnyére vártok. Itt is végtelen a választás, a klasszikus magyar és francia kártyáktól a tematikus kártyákon (Marvel, Jóbarátok, Harry Potter, Bogyó és Babóca stb.) át az oktatókártyákig és a Ligretto és Uno kártyajátékokig mindenki számára találtok megfelelőt.

Összességében az igazi társasjáték kedvelőknek nem számít, hogy mekkora a csomagjuk, egy pár kedvenc társasnak mindig szorítanak helyet! És nekik van igazuk, hiszen a játékok mindig szorosabbra fűznek egy barátságot, közelebb hozzák egy addig ismeretlen társaság tagjait és együvé kovácsolják a családot.

Társasozzatok hát diáktársaitokkal táborokban, barátaitokkal közös nyári estéken, nagycsaládi összejöveteleken és örüljetek a szünidőnek!

Kellemes vakációt és pihentető szabadságot mindenkinek!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.