Most másképp szolgáljuk a közösséget - Vagyis: miért leszünk május 30-án zárva?

Most másképp szolgáljuk a közösséget - Vagyis: miért leszünk május 30-án zárva?

Mi hiszünk benne, hogy ha jól végezzük a munkánkat és te egy jó játékot viszel haza azzal indirekt módon jót teszünk a közösségnek ahol élsz. Minőségi időtöltés a társasjátékozás ami közben valódi élményeket élünk meg, fejlődünk, egymásra figyelünk. Nekünk ez az üzleti modellünk alapja: a megfelelő emberekhez a megfelelő játékot kell eljuttassuk, hogy mi megéljünk.

Ok, de miért is leszünk zárva? 

Ahogy te is keresed a megfelelő közösséget úgy a Játszma is. Szerencsések vagyunk, hogy részese lehetünk egy olyan céges közösségnek ahol sok hasonló gondolkodású és küldetésű vállalkozás van akiknek az evidens profit szerzés mellett küldetésük az, hogy pozitív hatással legyenek a környezetükre. Ez a céges közösség a vásárhelyi BNI Action. Ugyanakkor szerencsések vagyunk, hogy kolegáink is részesei ezeknek a küldetéseknek és nagyon komolyan gondolják. Ezért leszünk zárva hétfőn. De miért is?

A BNI Action égisze alatt több marosvásáhelyi vállalkozás van amely úgy döntött 1 napot nem a profitszerzésre szentelünk hanem másképp segítünk. Nem a megszokott munkánkat végezzük hanem  kilépünk az irodából és szerszámokkal, valamint festékes vederrel felkészülve falat és ajtót festünk, kerítést javítunk és ott nyújtunk segítséget, ahol szükség van rá. Ez az akció több vállalkozásból több mint 45 személyt von be akik a Dorcas Gyermekotthonban, a Szent Erzsébet Egyesületnél és a Pro Christo et Ecclesia Egyesületnél 08:00 és 17:00 óra között fognak tevékenykedni. 

Miben befolyásol ez téged?

Mindenki részt vesz tőlünk ebben az akcióban ezért május 30-án zárva leszünk. Az üzletben nem lesz kiszolgálás, az online rendelések pedig kedden lesznek átadva a futárnak. Reméljuk ez még belefér :)

Az eseményről hamarosan jelentkezünk egy beszámolóval!
Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.