Élvezd a hűségkártya előnyeit a legendás garázsvásáron!

Élvezd a hűségkártya előnyeit a legendás garázsvásáron!

Tudod már, hogy mire készülünk idén szeptember 30-án?

Egy igazán lenyűgöző garázsvásárral, ahol olyan ajánlatokkal kedveskedünk, amikért érdemes hozzánk látogatni.Olvasd el ezt a blogposztunkat, hogy megtudd, milyen meglepetésekre számíthatsz az üzletünkben és hogyan tudod igénybe venni a legjobb kedvezményeket!

Szeptember 30-án, Szombaton 9:00 és 18:00 óra között minden hűségkártyával rendelkező és helyben igényelt hűségkártyával rendelkező vásárlónak különleges ajánlatokkal kedveskedünk ezen a garázsvásáron. Az üzletünkben minden terméket kedvezménnyel vásárolhatsz meg, bizonyos termékeket akár 60% kedvezménnyel. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek a kedvezmények kizárólag az üzletben érvényesek a készlet erejéig és online rendelésre nem vonatkoznak. Tehát, ha szeretnéd igénybe venni ezt a nagyszerű lehetőséget, akkor látogass el közénk személyesen.

Több ezer társasjáték vár rád az üzletünkben, köztük a LEGO széles választéka, építő játékok, fa játékok, mágneses építőjátékok, és még sok más! Azoknak, akik szenvedélyesen szeretik a társasjátékokat, ez az esemény valódi gyöngyszem lesz. Azonban meg kell jegyezni, hogy a kedvezmények minden termékre vonatkoznak, és nem csak a társasjátékokra, így ha más hobbinak is szeretnél engedni otthon, valószínűleg hamar megtalálod azokat is az üzletünkben.

Összeségében Szeptember 30.án a garázsvásárunk izgalmas és szórakoztató lehetőséget kínál számodra annak érdekében, hogy olyan termékekhez juthass kedvezményesen, amelyekre régóta vágytál. Tehát ha van hűségkártyád, itt a helyed Szombaton a Játszmában.

Akkor összegezzük:

- bárki vásárolhat de a kedvezményben csak a hűségkártyával rendelkezők részesülnek (ha nincs készítünk ott helyben);
- a kedvezmények kizárólag szeptember 30-án érvényesek és csak az üzletben történő vásárlásokra vonatkoznak;
- a módosított órarend szerint 9:00 és 18:00 óra között leszünk nyitva;
- a kedvezmények a készlet erejéig lesznek érvényesek és nem vonhatóak össze más kedvezményekkel.

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a hasonló jellegű programokról, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre. Ezzel garantáltan az elsők között leszel, akik hozzájutnak a legfrissebb információkhoz.

Ne felejtsd el jelölni jelenlétedet a Facebook eseményen, és értesíteni barátaidat! 

Vissza a blogba

1 hozzászólás

Jo napot kívánok,
A garazsvasar címe? / az üzlet címe?

Kis Judit

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.