VII. társasjátékos szilveszter a MATRISZ Egyesülettel

VII. társasjátékos szilveszter a MATRISZ Egyesülettel

Társasjátékos Szilveszter a MATRISZ Egyesülettel - Új Év, Új Kalandok!

Ha a szilveszter szó hallatán eddig csak egy röpke éjszakai mulatság jutott eszedbe, gondold újra! A Társasjátékos Szilveszterek 4 éjszakát és 3 teljes napot tartanak, és amikor véget érnek, azon jár az eszünk, hogy mikor jön el a következő alkalom - bár a szilveszter időpontja mindig ismert, mégis izgalmasan várjuk. Az elmúlt rendezvények pozitív visszajelzései csak megerősítik, hogy ezek az események különlegesek.

 Hogy miként is zajlik le egy ilyen esemény?

 Megérkezel a helyszínre… szobát foglalsz, kicsomagolsz, s irány a regisztráció.

Ekkor kapsz egy neked szánt borítékot, amiben benne van a 3 napos küldetés leírása és egy színes karszalag, amit mindvégig viselni fogsz magadon, s ami meghatározza, melyik csapatba kerültél. Néhány stratégiailag kiválasztott személy pedig kiváltságos helyzetbe kerül, és csapatkapitánya lesz egy adott színcsapatnak.

 Minden résztvevő egy színcsapat tagjaként…

 Minden baráti társasjátékparti a 3 nap leforgása alatt a szórakozásfaktoron túlmenően egyben pontot is hoz a csapatod számára. Ez pedig igazán könnyedén magával sodor minden résztvevőt, ugyanis a több száz társasjátékból álló felhozatal csábításának nehéz ellenállni – megsúgjuk: nem is nagyon szoktunk…

Mindezen felül pedig közös feladványokat is meg kell oldanotok, részt vesztek egy kvízvetélkedőn, tematikus társasjátékbajnokságokon versenyeztek más csapatokkal, szabadtéri játékokon vesztek részt és még sorolhatnánk.

Természetesen a lázas pontgyűjtés mögött mindvégig ott van a baráti-közösségi jófej-hangulat.

 S bár mindannyian többé-kevésbé fanatikus játékosok vagyunk, azért a buli sem maradhat ki az évzáró eseménysorozatból, amit igyekszünk megspékelni egy kis karaokéval, Just Dance-szal meg mindenféle finomsággal.

 Aki pedig csak egy kicsit is kedvet kapott a fentiek alapján, az ne kímélje egerét, s kattintson egy hatalmasat aktuális eseménylinkünkre (annál is inkább, mert a helyek napról napra fogyatkoznak…):

https://www.facebook.com/events/329511636292497/?ref=newsfeed.

Idei helyszínünk Szelterszfürdő varázslatos tája lesz (ha már a 7. is egy varázslatos szám).

MATRISZ szilveszter helyszine

 

Az esemény időpontja:

2023 december 29- 2024 Ianuár 2

Az esemény szervezője a MATRISZ Egyesület, ezért megkérünk mindenkit, hogy foglalással kapcsolatban velük vegyétel fel a kapcsolatot.

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.