Játszani párban érdemes!

Játszani párban érdemes!

A kétszemélyes játékokat pörgőségük, kézenfekvőségük miatt szeretjük játszani. És figyelem, komolyság, továbbra is a társasjátékokról szól a blogcikkünk! Méghozzá négy olyan játékról fogunk most röviden mesélni, amelyekhez nem kell napokat egyeztetni a haverokkal, hogy mikor tudtok összeülni egy gyors játékkörre, hanem simán elég rávenni a barátnődet, a tesódat, vagy a legjobb cimborád, hogy játsszatok egy röpke fél órát, órát! 

7 csoda: Párbaj – Agora / 7 Wonders Duel: Agora

Nagy csodálója vagy az ókori világnak? Akkor a 7 csoda játékokat biztosan ismered. Az Agora kiegészítő pedig további, új távlatokat fog megnyitni a kétfős stratégiai társasok játékélményében!

Politikusként az Agorában az a dolgod, hogy többségi befolyást szerezz a hat szenátusi kamaránál, és hogy ellehetetlenítsd ellenfeled hasonló törekvéseit.

Irányítsd az üléstermeket, részesülj a rendeletek előnyeiből, és ha sikerül mind a hat ülésterem felett befolyást szerezned, azonnal megnyered a játékot! Na jó, elég lesz négy kamarát meggyőznöd, és tied a kör! Egy a lényeg: legyen a kontroll mindig a te kezedben! De hogy játékmechanizmusban is kifejezzük ugyanezt: fogd és vidd!

Dice Throne

Ebben az aréna stílusú, gyors lefolyású harci játékban több lehetséges hősből válogathatunk. Ezek a hősök képességeikben, erősségeikben és gyengeségeikben merőben eltérnek egymástól.

Ha megvan már, hogy te ki vagy, a Dice Throne-ban csak két dologra kell fókuszálnod. 1. Támadd meg az ellenfeled, és hősöd egyedi, öt kockából álló készletének dobásával, aktiválj képességeket magadnak. 2. Gyűjts össze harci pontokat, és költsd el azokat olyan hatásos kártyákra, mint például a hősöd állandó fejlesztését segítő, vagy állapoteffekteket alkalmazó kártya, esetleg olyanra, amellyel közvetlen ráhatásod lehet a saját, vagy az ellenfeled kockáira.

Ki marad talpon a ringben a végén? Izgalmas, taktikai kocka- és kártyajáték, amelyet egy percig sem fogsz unni!

Skulk Hollow

Børe ősi erdősége hosszú nemzedékeken át virágzott és nőtt. Állatai olyan különleges képességekkel voltak megáldva, amelyek révén már-már spirituális magasságokba emelkedtek! Egészen a klánok kialakulásáig, azok hadakozásáig, és a behemót őrző óriás, Guardian megjelenéséig.  Van itt kérem Róka Királyság, Vörös Panda, Huncut Egér és Feketeszívű Nyuszi kolónia is!

A Skulk Hollow-ban egy valaki alakítja a Guardiant, aki megpróbálja felszámolni a vidéken pusztító rókák klánjait, és egy valaki pedig a rókahősök csapatát, akik mindenükkel azon lesznek, hogy legyőzzék a földjüket terrorizáló gonosz fenevadat, és újra egyesítsék Børe négy királyságát. Készen állsz erre a kétfős, aszimmetrikus, taktikai harci játékra?

Claim - Na, ki a király?

Mindenében praktikus, humoros grafikájú és tele van fantasy tartalommal - ez a Claim és annak megannyi kiegészítő játéka! Hogy miből indul ki az alapjáték sztorija? Reggelre virradóan egy boros hordóban holtan találjátok királyotokat. Nincs idő siránkozni, új királyt kell választani.

Ebben a mindössze 25 perces kétszemélyes játékban te és az ellenfeled a Birodalom 5 frakciójának támogatásáért birkóztok meg. Vajon mit tesz hozzá mindehhez a Claim univerzum? Ütés-vivős játékmechanizmust, elragadó illusztrációt, egyszerre vicces és gonosz fantasy lényeket (trollok, küklopszok, sötételf, minotaurusz, druidák, alakváltók, gnómok, óriások stb.) és egy tempós játékot!

Na, ki lesz a király?

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.