Öt kooperatív játék, amiről eddig fogalmad sem volt - 2. rész - Játszma.ro - A maradandó élmények boltja

Öt kooperatív játék, amiről eddig fogalmad sem volt - 2. rész

Jól látod, második részt is szántunk a kooperatív játékoknak, hiszen van bőven bemutatnivalónk. Mai válogatásunkban folytatjuk az első részből kimaradt társasokkal. Íme az újabb ötös listánk!

The Captain Is Dead: Dangerous Planet

Milyen lenne űrhajós legénység tagja lenni, amikor űrhajótok egy ismeretlen bolygóra zuhan? Még az izgalmas jelző is túl sovány egy ekkora, életet veszélyeztető, ismeretlen kalandhoz. Folytassuk inkább a történetet. Meghal a kapitányotok, nektek pedig minden erőtöket és képességeteket be kell vetni ahhoz, hogy megjavítsátok az űrsiklót, különben örökre ezen az alagutaktól és fura zajoktól „sötét”, idegen területen ragadtok. Innen könnyű meghatározni a célotokat, a mielőbbi szabadulást az idegenek földjéről, de vajon ugyanilyen könnyű lesz elérni is? Végre egy játék, amelyben a teleportálás valós képesség! Használjátok ki, és fejezzétek be együtt, élve a missziót!

Marvel United (HU)

A Marvel Unitedról itt már írtunk egy egész jó kis összefoglalót, akkor a játék képregény jellegét emeltük ki. Most lépj be újra a Marvel világába és küzdj a főgonoszok ellen kooperatívan!

New Yorkban vagyunk, random helyszíneken, ahol gonosztevők és civilek egyaránt tartózkodnak, és feladatunk megtisztítani a helyszínt a rosszfiúktól. Fogjatok össze hősök, egyesítsétek különleges képességeiteket és mentsétek meg a civileket! Szupererőben, mint tudjuk, nem lesz hiányotok, hiszen míg Amerika Kapitány Jókert osztogat, addig Hulk akkorákat tombol, hogy ott és akkor, jaj annak, aki nem tud elmenekülni!

Back to the Future: Back in Time

A nagysikerű Vissza a jövőbe trilógiát immár társasjáték formában is újra életre kelthetjük. Az együttműködésre építő Back to the Future: Back in Time társasban minden játékos a sci-fi-komédia egy-egy szereplőjét alakítja. Ugye megvan a film sztorija? Csak nagyon röviden, a tizenéves Marty legjobb barátja a különc, hóbortos, tudós Doki, aki időgépet alkot. Ezt kipróbálva a gép 1985-ből 1955-be szállítja Martyt. Innentől kezdve egy reménye marad, találkozni újra a fiatal dokival és visszatérni saját idejébe. Ezt az időutazást közösen élitek át, ki-ki betöltve filmbeli szerepét és segítve egymást a visszatérésben. Azért nem árt, ha előtte megnézitek a filmet!

Trogdor

Itt egy igazi romboló, kooperatív játék, főszerepben Trogdorral, a fő égetővel, aki igazából azt csinálja, amihez a leginkább ért: feléget mindent és mindenkit a közelében. Trogdor viszont egy szerethető sárkány, akinek mi, az őrzői segítünk mindenben. Közös célunk tehát felégetni a falut és annak minden lakóját, a parasztokat, illetve, hogy mindvégig vigyázzunk Trogink életére. Menni fog?

Na jó, azért nem kell vészesen komolyan venni a játékot, de ha megfogadtok egy jó tanácsot, a bicepszes Trogdorunkkal nem viccelődtök!

Gyerekek imádta fa figurákkal lépkedünk és nyugisan gyújtogatjuk a lapkákat, egyre vigyázva, hogy a házat ne gyújtsuk magunkra.

Azután

Az Azutánban egy eltűnt emberi civilizáció utáni Rágcsálók Korba csöppenünk! Igazi kalandkönyv játék, amelyben egy egész rágcsáló kolónia küzd a túlélésért egy, a természet és a fennmarat állatok bekebelezte veszélyes világban. És mint a világban bárhol, az állatvilágban is van jó és rossz banda, ezért kiváltképp óvatosnak kell lennetek, amikor elhagyjátok biztonságos fészketeket, hogy élelmet szerezzetek a kolónia számára! Sikerül épségben és ellátmánnyal hazatérni szeretteitekhez? Tudjátok növelni és fejleszteni a kolóniát, hogy az minél biztonságosabb legyen ezekben a nehéz időkben? Nem lesz egyszerű feladat, de szerencsére egész érdekes fazonokkal büszkélkedhettek, akik egyedi stílusával és képességével van esélyetek a megmenekülésre. Te melyik leszel? Dühkezelési problémákkal küzdő tengerimalac, hadaró hörcsög, esetleg egy éles szemű kis egér?

Még jócskán maradtak együttműködési képességet tornáztató társasjátékok, de reméljük, hogy a fenti, második összeállításunkban is megtaláltátok a kedvenceiteket! Ha igen, tudjátok, merre nyílik a Játszma ajtaja!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.